Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playmobil Dragons

6
Anbefalet Alder (Legetøj)

Playmobil Dragons

Playmobil Dragons

Slip fantasien løs med et af de spændende produkter fra Playmobil Dragons-serien. Hos Kids-world har vi et godt sortiment af Playmobil Dragons. Her i kategorien kan du se alt Playmobil Dragons.

Se hvad vi ellers fører af Playmobil

Foruden Playmobil Dragons-modellerne fører vi også meget andet Playmobil såsom Playmobil DuoPack, Playmobil Country, Playmobil Ayuma, Playmobil Scooby-Doo og/eller Playmobil Sports & Action.

Hvis du købe dit din piges eller drengs næste Playmobil her hos os, bliver vi enormt glade og vi lover dig, at du ikke fortryder det.

Playmobil drager

Den ene er mere fantasifuld end den anden. Det er selvfølgelig de flotte Playmobil drager, som vi taler om her. Playmobil dragerne er det helt centrale element i Playmobil Dragons serien, hvor dragerne bliver styret af Playmobil drageryttere.

Du finder flere forskellige Playmobil drager i vores sortiment af Playmobil Dragons. Du kan derfor finde både store og små Playmobil drager, der hver især har deres særlige features. De mange Playmobil drager varierer i alt fra farver til, hvad de kan. Nogle kan for eksempel skyde med forskellige ting, der på den måde kan bringe et ekstra element til legen med Playmobil Dragons.

Playmobil drageryttere

De store Playmobil drager bliver fløjet af Playmobil dragerytterne, der kan sidde på dragerne og styre dem, mens de flyver afsted på himlen i legen. Du finder vores udvalg af Playmobil drageryttere her på siden.

Få leveret Playmobil Dragons helt gratis

Hver gang du handler her hos Kids-world, kan du, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din sæt med Playmobil Dragons helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og som vi vil blive ved med at gøre.

Vi håber på, at du fandt det sæt Playmobil Dragons i sortimentet af Playmobil Dragons, som matcher, det du ledte efter.

Har du nogle specifikke ønsker, måske nogle andre produkter fra Playmobil, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores support.

Tilføjet kurv