Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playmobil Country

27
Anbefalet Alder (Legetøj)

Playmobil Country

Playmobil Country

Skal børnene forkæles med noget nyt Playmobil fra serien Playmobil Country? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et fint udvalg af Playmobil Country. På denne side finder du alt Playmobil Country.

Se hvad vi ellers fører af Playmobil

Udover Playmobil Country bør du også udforske vores sortiment af Playmobil Playmo-Friends, Playmobil Stunt Show, Playmobil Novelmore, Playmobil City Action og/eller Playmobil Dragons.

Vi håber, at du finder det Playmobil til dem derhjemme - det skal nok give nogle gode timers sjov leg derhjemme.

Playmobil heste

Playmobil Country er fuld af flotte Playmobil heste, der kan være med til at skabe livet på Playmobil bondegården. Du finder et stort udvalg af Playmobil heste, der kommer i både forskellige farver og størrelser.

Med til de mange forskellige Playmobil heste følger både tilbehør og udstyr, så du kan finde lige netop den Playmobil hest, der vil gøre legen endnu sjovere.

Du finder sæt med Playmobil heste i en lang række forskellige udgaver, uanset om det er en Playmobil hest, der skal med sin Playmobil figur på ridetur, eller om det er en hel fold af Playmobil heste, som du er på udkig efter.

Se vores store udvalg af Playmobil heste fra Playmobil Country-serien her.

Playmobil bondegård

Livet i Playmobil Country er fokuseret om den flotte Playmobil bondegård eller den store Playmobil hestestald. Med Playmobil bondegården kan du lade både Playmobil figurerne og Playmobil hestene være i fokus, mens Playmobil bondegården er udgangspunktet for legen.

Med til Playmobil bondegården er en lang række dele, hvor du både finder Playmobil dyr og figurer, så det er nemt at lade legen flyde, når først du har samlet den søde Playmobil bondegård. Du kan altid supplere din Playmobil bondegård med en række andre Playmobil sæt, som du for eksempel kan finde her på siden med Playmobil Country.

Playmobil hestestald

Har du et barn derhjemme, der er vild med heste, så er den store Playmobil hestestald i Playmobil Country-serien bare et sæt, som du skal overveje. Playmobil hestestalden har både stalde, folde og selvfølgelig også Playmobil heste og figurer med, så der fra starten af er til mange timers leg.

Playmobil hestestalden er lavet i et flot landligt design, hvor du kan mærke den landlige idyl, så snart du pakker sættet op og finder Playmobil legetøjet frem.

Med til Playmobil hestestalden får du flere forskellige Playmobil heste, så det blot er at lade fantasien tage over og lade legen flyde.

I produktbeskrivelsen for vores Playmobil hestestald finder du en oversigt over alt det, der følger med, når du køber en Playmobil hestestald. Vi tør godt love, at du får rigtig meget med, når du køber en Playmobil hestestald her.

Få leveret Playmobil Country helt gratis

Når du handler hos os, har du, så længe at leveringsadressen er i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din ordre med Playmobil Country med gratis fragt. Det er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og som vi vil fortsætte med at gøre.

Vi håber på, at du fandt det sæt Playmobil Country i vores sortiment af Playmobil Country, som du var på udkig efter.

Har du nogle bestemte ønsker, måske nogle andre modeller fra Playmobil, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig bare kontakte vores kundeservice.

Tilføjet kurv