Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playmobil City Life

41
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Playmobil City Life - Starter Pack - 71257 - 34 Dele Playmobil City Life - Starter Pack - 71257 - 34 Dele 101,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
40%
Playmobil City Life - Musikband - 71042 - 77 Dele Playmobil City Life - Musikband - 71042 - 77 Dele 173,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  
40%
Playmobil City Life - Mor Med Børn - 70284 - 17 Dele Playmobil City Life - Mor Med Børn - 70284 - 17 Dele 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  

Playmobil City Life

Playmobil City Life

Skal børnene forkæles med noget nyt Playmobil fra serien Playmobil City Life? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sælger et pænt sortiment af Playmobil City Life. I denne kategori finder du alt det vi tilbyder af Playmobil City Life.

Vi har også meget andet end Playmobil City Life

Du kiggede helt sikkert forbi denne kategori for at udforske vores sortiment af Playmobil City Life, men vi vil nu også gerne anbefale dig at tjekke de andre Playmobil-kategorier ud såsom Playmobil City Life-modellerne kan du også finde meget andet Playmobil: Playmobil Princess, Playmobil Dino Rise, Playmobil Novelmore, Playmobil Wiltopia og/eller Playmobil City Action.

Vi håber, at du finder det Playmobil til dit barn - legetøjet skal nok give nogle gode timers kreativ leg.

Playmobil legeplads

Legen foregår tit på legepladsen - også når du leger med Playmobil City Life. Med en Playmobil legeplads kan børnene lade figurerne lege, som var det dem selv, der var på legepladsen. Det er en oplagt mulighed for rolleleg i forhold til de lege, som børnene selv oplever på legepladsen.

Har du børn, der er vild med at lege med Playmobil, så er en Playmobil legeplads et oplagt sæt, som kan være med til at fortsætte legen fra legepladsen indenfor.

Playmobil skole og børnehavn

Børn elsker at lege, hvad de ser, samt hvad de oplever i deres hverdag. Med en Playmobil skole eller Playmobil børnehave, kan du tage legen med ind i børnenes verden og lade deres hverdag og rammer blive rammerne for legen med Playmobil.

Den flotte Playmobil skole lader børnene lege, hvordan det er at være i skole - eller hvordan de gerne vil have, at det skal være at være i skole. Det samme gør sig gældende med en Playmobil børnehave. Her kan de mindre børn slippe fantasien fri og tage oplevelserne fra børnehaven med ind i legen. For de lidt ældre børn er en Playmobil børnehave et kærkomment gensyn med den tid, hvor man kunne lege hele dagen og ikke tænke på lektier.

Playmobil dyreklinik og dyrlæge

Playmobil City Life sætter på flere områder de bløde værdier og relationerne til andre børn og skabninger i spil. Det ser du især med sæt som Playmobil dyreklinik eller Playmobil dyrlæge.

Med en Playmobil dyreklinik kombineres både omsorgen for dyr og legen i en, så børnene med en Playmobil dyrlæge kan påtage sig rollen som den, der sørger for, at dyrene får det godt. Playmobil dyreklinik og Playmobil dyrlæge er oplagte sæt i Playmobil City Life til børn, der netop nyder at få empatien frem i legen.

Playmobil læge

Det samme gør sig gældende med en Playmobil læge. Her er omsorgen blot rettet mod de andre Playmobil figurer, hvor Playmobil lægen skal være den, der sørger for, at alle har det godt. Playmobil lægen kan godt kombineres med et Playmobil hospital eller en Playmobil ambulance, hvis man skal hele vejen rundt og lade legen med omsorg vokse.

Playmobil bil, bus, motorcykel og skraldebil

Der er også fart over feltet i Playmobil City Life, hvor børnene med både Playmobil biler, Playmobil busser, Playmobil motorcykler eller en Playmobil skraldebil kan lade figurerne få fart på, når de skal rundt i takt med, at legen udvikler sig.

Køretøjer som en Playmobil bil eller Playmobil motorcykel er oplagte til de fleste former for leg med Playmobil, så det er Playmobil sæt fra City Life-serien, som du i den grad bør overveje, hvis du har et barn derhjemme, der elsker at lege med Playmobil.

Playmobil bussen kan være et oplagt supplement til legen med en Playmobil skole, hvor de med en Playmobil bus kan komme til og fra skolen.

Playmobil tankstation

Du skal ikke være bange for, at du løber tør for brændstof, når du leger med Playmobil. Børn kan nemlig lege, at det er dem, der tanker bilen, motorcyklen eller bussen, når de leger med en Playmobil tankstation.

Det plejer at være populært at lege tankstation, derfor er det oplagt, at du også kan finde en Playmobil tankstation til legen med Playmobil City Life.

Få leveret City Life Playmobil med fri fragt

Hver gang du handler her på shoppen, kan du, så længe at den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din ordre med Playmobil City Life med gratis fragt. Dette er noget vi har tilbudt længe, og som vi vil blive ved med at gøre.

Vi håber på, at du fandt det sæt Playmobil City Life i vores sortiment af Playmobil City Life, som du ledte efter.

Har du bestemte ønsker, måske nogle andre produkter fra Playmobil, som du godt kunne tænke dig at finde her i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores support.

Tilføjet kurv