Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playmobil City Action

32

Playmobil City Action

Playmobil City Action

Lad dit barn slippe fantasien løs med et af de spændende Playmobil City Action-modeller. Vi fører et fremragende sortiment af Playmobil City Action. I denne kategori finder du alt det vi fører af Playmobil City Action.

Playmobil City Action og meget andet

Du kiggede sikkert forbi denne siden for at udforske vores sortiment af Playmobil City Action-modeller, men vi vil nu også godt henvise dig til at gå på opdagelse i vores andre kategorier med Playmobil såsom Playmobil City Action-modellerne fører vi også meget andet Playmobil såsom Playmobil Asterix, Playmobil Pirates, Playmobil Wiltopia, Playmobil DuoPack og/eller Playmobil Country.

Hvis du købe dit din piges eller drengs næste Playmobil hos os, bliver vi ekstremt glade og vi sikre dig, at du ikke fortryder det.

Playmobil politistation og politibil

Nogle af de mest populære sæt i Playmobil City Action er den store Playmobil politistation og den seje Playmobil politibil. Der er til utallige timers leg og sjov med en Playmobil politistation, hvor fantasien i den grad kan blive sluppet fri. Her er den smarte Playmobil politibil et oplagt supplement, så Playmobil politiet kan komme efter røverne.

Playmobil brandstation og brandbil

Er en Playmobil politistation ikke nok, så kan der komme endnu mere action over det med en Playmobil brandstation. Også her er der et oplagt kørende supplement til din Playmobil brandstation i form af en Playmobil brandbil.

Skal vælge mellem de to ting, så er det oplagt at begynde med en Playmobil brandbil, som virkelig kan gøre legen levende. Den flotte Playmobil brandbil er et stort hit hos børn - hvornår er en brandbil ikke det?

Playmobil hospital og ambulance

Playmobil har i City Action sørget for, at du kan komme hele vejen rundt i legen. Der er nemlig også et Playmobil hospital, hvor patienterne kan finde vejen dertil i en smart Playmobil ambulance. Også her er det oplagt at kombinere de to ting, så du med både et Playmobil hospital og en Playmobil ambulance kan lade børnene give den fuld gas i legen.

Playmobil kran, byggeplads og lastbil

Hvordan bliver Playmobil verdenen så skabt? Det gør den blandt andet via en Playmobil kran, en Playmobil byggeplads og en Playmobil lastbil.

Med en Playmobil kran er der til mange timers sjov, når de små kan lege, at de løfter og flytter rundt på ting med kranen. Den kan både bruges sammen med en Playmobil byggeplads, hvor der for eksempel løftes ting fra eller på en Playmobil lastbil, der så skal køre tingene rundt i Playmobil byen.

Playmobil lufthavn, fly og helikopter

Legen med Playmobil spreder sig fra landjorden og op i luften, hvor du kan tage afsæt i en Playmobil lufthavn. Her kan du blive flyvende med både Playmobil fly og Playmobil helikopter. Der er simpelthen frit valg på alle hylder, når det gælder skyerne i legen med Playmobil.

Playmobil lufthavnen er på mange måder det, der sammen med en Playmobil politistation, et Playmobil hospital eller en Playmobil brandstation kan være med til at skabe rammerne for legen med Playmobil City Action. Legen kommer her endnu mere til live med de mange køretøjer - eller i luften.

Playmobil båd

Til lands, i luften - og til vands. Du kan også lade legen forgå på søen med en Playmobil båd. Legen i Playmobil City Action kommer dermed hele vejen rundt, så det blot handler om at slippe fantasien fri og fordybe sig i de mange timers leg.

Vi leverer også Playmobil City Action helt gratis

Hver gang du shopper her på shoppen, har du, når ordren skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din bestilling med Playmobil City Action ganske gratis. Dette er noget vi har tilbudt længe, og noget som vi ikke har planer om at ændre på.

Når det er sagt, håber vi på, at du fandt det sæt Playmobil City Action i sortimentet af Playmobil City Action, som matcher, det du ledte efter.

Har du særlige ønsker, måske et bestemt produkt fra Playmobil, som du godt kunne tænke dig at finde her på shoppen, skal du endelig bare kontakte vores kundeservice.

Tilføjet kurv