Favoritter
 • Din søgning

 • Se alle resultater ()

Parajumpers Dunjakke - Vincent - Mørk Armygrøn

[OK191]
Parajumpers til børn 1.499,97 DKK Oprindeligt: 2.499,95 DKK
10 år (140)

Størrelse

10 år (140)

 • Gratis fragt
  på danske ordrer

 • Gratis
  børnepengekredit

 • Leveringstid
  1-2 arbejdsdage


Lille

Normal

Stor

Dunjakke fra Parajumpers

Smart Parajumpers dunjakke i armygrøn i en glatvævet kvalitet og med vandrette syninger. Øverst på venstre ærme er der et sort mærke med et Parajumpers-logo.

Parajumpers dunjakken har en høj hals, og indenunder er der en ekstra bred ribkant. Ærmerne og bunden af jakken har brede ribkanter. Dunjakken åbnes fortil med en skjult, sølvfarvet lynlås med indvendig vindstolpe, og øverst er der en smart lukning med en orange strop med velcro. Der er praktiske lommer, som åbnes med en skjult, lodret lynlås med sølvfarvet vedhæng.

På indersiden er i højre side en dyb lomme, som lukkes med velcro. I armhulerne er der en lille åbning, som sikrer en god ventilation i jakken.

Dunjakken har et glatvævet for i lys mint, og den har en lun vattering med dun og fjer, der gør den velegnet som sommerjakke og jakke i overgangsperioderne.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyester
- Indre: 100% polyamid
- Vattering: 90% dun + 10% fjer

Model: Vincent Boy Jacket, Style: PYB219SMSL63SYC, Farve: 764 Sycamore

Fjer og dun i denne dunjakke er ikke plukket af levende fugle, men er et affaldsprodukt fra dyr, der er slagtet i fødevareindustrien.

Varenr.: OK191
Status: På lager
Producent: Parajumpers
Type: Dunjakke
MPN: PYB219SMSL63SYC -764
Farvekode: 764
Farve(r): Grøn
Tags: Parajumpers PYB219SMSL63SYC , Parajumpers Dunjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dunjakke og Dynejakke    Summer Sale    Børnetøj    Jakker    Parajumpers    Parajumpers Jakke    Parajumpers Sommerjakker    Parajumpers Udsalg    Sommerjakker    Drengetøj   
Tilføjet kurv