Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Opbevaringstæpper

62

Opbevaringstæpper til legetøjet

Opbevaringstæpper er en innovativ og genial løsning til børneværelset. Opbevaringstæpper fungerer som et 2-1 produkt, i det dit barn kan sidde og hygge sig og lege på det med alt deres favoritlegetøj. Når de er færdige, er der en snor du kan hive i som samler alt legetøjet i sammen i tæppet som en pose, så der bliver ryddet op på blot et par sekunder. Super nemt! Og det er lige så nemt at åbne op for posen og bruge de som legetæppe igen næste dag. Mange opbevaringstæpper kommer med søde og sjove motiver som dit barn vil elske at tilbringe mange timer siddende med deres legetøj på. 

Opbevaringstæpper bruges også som aktivitetstæppe og legetæppe

Opbevaringstæpper er blevet et stort hit i danske børnehjem de seneste par år, og det med god grund, da de har så mange forskellige anvendelsesmuligheder. De er perfekte som aktivitetstæppe til leg og hygge sammen med barnet - nogle bruger endda deres opbevaringstæpper under en skiftemåtte men de anvendes ofte som legemåtte. 

En anden fordel er at du meget nemt kan opbevare legetøj og andet i dem, og nemt pakke dem sammen til en pose til opbevaring, eller hvis du skal have tingene med i bilen til en weekendtur. 

Opbevaringstæpperne er også behagelige for dit barn at sidde og hygge på, og har dermed flere funktionelle og praktiske roller i hjemmet.

Legetæpper med snor

Vores store udvalg af legetæpper til børn er en praktisk måde for dit barn at lege på. De inkluderer en praktisk snor, som du skal hive i når du ønsker at rydde op og samle dit barns legetøj sammen i en pose med legetæppet. Legetæpperne er lavet af bløde materialer, som dit barn sikkert kan sidde og lege på i ro og mag.

Et opbevaringstæppe eller legetæppe kan bruges i alle rum i hjemmet, så dit barn får et hyggeligt sted at lege i et hvilket som helst værelse, som nemt kan ryddes op igen. Der er mange forskellige designs af opbevaringstæpper og aktivitetstæpper til børn, så du absolut kan finde et dit barn vil elske at bruge i hverdagen. Mange af vores legetæpper er fremstillet i kanvas, som er et robust materiale der kan tåle at blive brugt aktivt hver eneste dag.

Tilføjet kurv