Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nike jakker til børn

16
Størrelse
35%
Nike Jakke - Soft & Cozy - Imiteret Pels - Sort Nike Jakke - Soft & Cozy - Imiteret Pels - Sort 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Nike Dynejakke - Sort Nike Dynejakke - Sort 402,97 DKK
Oprindeligt:  619,95 DKK  
35%
Nike Dynejakke - Sort Nike Dynejakke - Sort 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
Nike Dynejakke - Sort/Grå Nike Dynejakke - Sort/Grå 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
Nike Dynejakke - Pink Foam Nike Dynejakke - Pink Foam 402,97 DKK
Oprindeligt:  619,95 DKK  
35%
Nike Dynejakke - Sort Nike Dynejakke - Sort 487,47 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
35%
Nike Dynejakke - Sanddrift Nike Dynejakke - Sanddrift 487,47 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
35%
Nike Dynejakke - Sanddrift Nike Dynejakke - Sanddrift 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
Nike Jakke - Sort Nike Jakke - Sort  469,95 DKK 

Nike jakker til børn - Sporty stil og funktionel elegance

Hos os finder du det bedste udvalg af Nike jakker til børn - et perfekt mix af sporty stil og funktionalitet. Nike jakker er designet til at imødekomme børns behov for komfort og bevægelsesfrihed, samtidig med at de udstråler den velkendte Nike-kvalitet.

Udforsk vores brede sortiment og giv dit barn en jakke, der ikke kun holder dem varme, men også lader dem udtrykke deres personlige stil med ikonisk Nike-design.

Find den perfekte Nike jakke til dit barn og lad dem træde ud med stil i enhver sæson.

Nike har en stolt historie, der går tilbage til grundlæggelsen i 1964. Brandet blev skabt med visionen om at inspirere og udstyre atleter, og denne vision afspejles tydeligt i designet af deres jakker til børn.

Fra de første løbesko til dagens innovative beklædningsprodukter fortsætter Nike med at definere branchens standarder og levere produkter, der kombinerer performance og stil.

Stort udvalg af Nike jakker til børn

Hos Kids-world har vi kurateret et omfattende udvalg af Nike jakker til børn i alle aldre. Uanset om det er til sport, skole eller leg, finder du det perfekte valg i vores sortiment.

Vores Nike jakker til børn kombinerer stil og funktionalitet, og de er tilgængelige i forskellige farver, designs og størrelser, så du kan finde præcis den jakke, der passer til dit barns behov og præferencer. Oplev Nike-kvalitet og stil i vores brede udvalg af jakker til børn hos Kids-world.

Nike er synonymt med sport, innovation og stil, og vores udvalg af Nike jakker til børn afspejler nøjagtigt disse værdier. Hver jakke er designet med omhu for detaljer, der kombinerer avanceret teknologi med et cool og moderne udtryk.

Med ikoniske swoosh-logoer, smarte snit og trendy farvekombinationer er Nike jakker til børn et must-have i enhver ung garderobe. Lad dit barn udforske verden med Nike-stil og komfort.

Farverige Nike jakker til børn

Hos Kids-world tilbyder vi Nike jakker til børn i et væld af farver, lige fra klassisk sort og hvid til livlige nuancer som rød, blå og grøn. Vælg den farve, der matcher dit barns personlighed og præference.

Se vores produktsider for at opdage de tilgængelige farver og find den perfekte Nike jakke, der ikke kun holder dit barn varmt, men også passer til deres individuelle stil. Lad farverne komme til live med Nike jakker til børn fra Kids-world.

Gå en stilfuld sommer i møde med Nike sommerjakker til børn

Nike sommerjakker til børn er det perfekte valg for aktive og stilbevidste små eventyrere. Disse jakker kombinerer Nikes ikoniske design med funktionalitet og komfort, der sikrer, at børnene kan bevæge sig frit og lege med lethed under solens varme stråler.

Materialevalget er nøje udvalgt for at sikre åndbarhed og letvægt. Nike sommerjakker er ofte fremstillet af tekniske stoffer, der transporterer sved væk fra kroppen og holder børnene kølige og tørre, selv under leg og sport. Dette gør dem ideelle til udendørs aktiviteter i varmere vejr.

Designet af Nike sommerjakker til børn afspejler den innovative og moderne tilgang, som brandet er kendt for. Fra klassiske swoosh-logoer til trendy farvekombinationer og smarte detaljer - disse jakker er ikke kun praktiske, men også et stilfuldt supplement til enhver børnegarderobe.

Med en fokus på bevægelsesfrihed er Nike sommerjakker designet til at følge børnenes aktive livsstil. Mange af jakkerne har elastiske manchetter og justerbare funktioner, der sikrer en optimal pasform og beskyttelse mod let vind og vejrskift.

Uanset om det er til leg i parken, sport eller en afslappet dag i skolen, er Nike sommerjakker til børn det ideelle valg. De tilbyder ikke kun beskyttelse og komfort, men også en cool og moderne stil, der vil glæde enhver ung trendsetter. Med Nike sommerjakker er børnene klar til at erobre sommeren med stil og lethed.

Varm og stilfuld med Nike vinterjakker til børn

Nike vinterjakker til børn kombinerer stil, funktionalitet og varme for at skabe den ultimative beskyttelse mod vinterens bidende kulde. Disse jakker er skabt med omhu for detaljer og en forståelse for børns behov i koldt vejr, hvilket gør dem til det ideelle valg for små eventyrere, der ønsker at holde sig varme uden at gå på kompromis med stilen.

Materialet i Nike vinterjakker er nøje udvalgt for at sikre både varmeisolering og åndbarhed. Avancerede teknologier og isoleringsmaterialer holder børnene varme, samtidig med at de tillader overskydende varme og sved at slippe ud, hvilket gør jakkerne komfortable under diverse vinteraktiviteter.

Designet af Nike vinterjakker kombinerer Nikes karakteristiske sporty stil med praktiske elementer. Mange jakker har justerbare hætter, lommer med lynlåse og reflekterende detaljer for øget synlighed i de mørke vintermåneder. Swoosh-logoet og trendy farvevalg gør jakkerne til et stilfuldt valg for modebevidste børn.

Nike vinterjakker til børn er ikke kun tilpasset vintervejret, men også til børnenes aktive livsstil. Mange jakker er designet med tanke på bevægelsesfrihed, og de er lette nok til at lade børnene bevæge sig komfortabelt, uanset om de leger i sneen eller er på vej til skolen.

Uanset om det er til skiferien, leg i sneen eller blot for at holde varmen på kolde dage, er Nike vinterjakker til børn det perfekte valg. Disse jakker kombinerer mode, funktionalitet og komfort, så børnene kan bevæge sig med lethed og stil i vinterens kølige temperaturer.

Smarte Nike jakker til drenge og piger

Nike jakker til drenge og piger forener sporty elegance, funktionalitet og moderne design for at imødekomme behovene hos unge trendsettere. Uanset om det er til sport, skole eller fritid, tilbyder Nike et bredt udvalg af jakker, der kombinerer Nikes ikoniske stil med banebrydende teknologi.

For drenge præsenterer Nike jakker med et maskulint touch og sporty flair. Med trendy snit, farver og detaljer er disse Nike jakker skabt til at følge med i den aktive livsstil, som mange drenge fører. Fra letvægts løbejakker til varme vinterjakker er der en Nike jakke, der passer til enhver sæson og lejlighed.

Piger kan nyde et elegant udvalg af Nike jakker designet specielt til dem. Nike kombinerer smarte detaljer, feminine snit og trendy farvepaletter for at skabe jakker, der ikke kun er funktionelle, men også modebevidste. Nike jakker til piger er velegnede til både sport og hverdagsbrug og udstråler en moderne stil.

Du finder en bred vifte af Nike jakketyper, herunder løbejakker, vinterjakker, træningsjakker og mere. Nike integrerer avancerede teknologier som Dri-FIT, der sikrer åndbarhed og svedtransport, hvilket gør jakkerne komfortable under intens fysisk aktivitet.

Uanset om det er den karakteristiske swoosh-logo, reflekterende detaljer for øget synlighed eller innovative lukningssystemer, er Nike jakker til drenge og piger designet med omtanke for både stil og funktionalitet. Med disse jakker kan børnene udtrykke deres personlige stil og samtidig nyde den pålidelige kvalitet og komfort, som Nike er kendt for. Lad Nike være det perfekte valg af jakker til at klæde den yngre generation på til succes og stilfuld selvudfoldelse.

Størrelsesguide for Nike jakker til børn

For at sikre den perfekte pasform til dit barn anbefaler vi at se størrelsesguiden, der er tilgængelig på hver produktside. Her kan du finde information om pasformen for hvert enkelt produkt og vælge den rigtige størrelse til dit barn.

Tag højde for stil og komfort ved at tjekke størrelsesguiden, inden du foretager dit køb af Nike jakker til drenge og piger.

Vi ønsker, at dit barn skal føle sig godt tilpas og se godt ud i deres nye Nike jakker fra Kids-world.

Vask og pleje af Nike Jakker

Vedligehold din Nike jakke ved at følge de medfølgende vaskeanvisninger, der findes på produktet. Har du mistet dem, kan du altid kontakte vores kundeservice for hjælp.

Vi anbefaler at følge de specifikke plejeanvisninger for at bevare jakkens kvalitet og farver. På den måde kan dit barn fortsat nyde godt af deres Nike jakke i lang tid.

Følg vores råd om vask og pleje for at sikre, at din Nike jakke forbliver frisk og funktionel sæson efter sæson.

Sådan får du tilbud på Nike Jakker

Vil du have Nike jakker til børn til fantastiske priser? Besøg vores udsalgskategori og find gode tilbud på Nike jakker, der passer til dit barns behov og din pengepung.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud direkte i din indbakke. Følg også Kids-world på sociale medier for at være opdateret med vores seneste kampagner og rabatter på Nike jakker.

Spar penge og klæd dit barn på med stil ved at udnytte de spændende tilbud, vi regelmæssigt præsenterer for vores kunder.

Shop Nike jakker og betal med børnepengekredit

Skab lethed i din shoppingoplevelse ved at udnytte vores gratis børnepengekreditordning, når du køber Nike jakker til børn hos Kids-world. Det er en gratis kreditmulighed, der giver dig fleksibilitet og bekvemmelighed.

Se vores betalingsmuligheder og opdag, hvordan du kan drage fordel af vores børnepengekredit, når du handler hos os. Klæd dit barn på med stil uden bekymringer med Kids-world.

Gratis fragt på Nike jakker

Når du vælger Nike jakker til børn hos Kids-world, tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser. Nyd bekvemmeligheden ved at modtage dine køb direkte ved døren uden ekstra omkostninger.

Gør din shoppingoplevelse endnu mere behagelig med vores gratis leveringsservice. Udforsk vores udvalg af Nike jakker og oplev kvalitet, stil og bekvemmelighed samlet på ét sted. Bestil i dag og få dine Nike jakker leveret gratis hos Kids-world.

Tilføjet kurv