-30% på Joha // Mere end 1.200 styles nedsat! SOMMERUDSALGET ER I GANG !

Molo flyverdragt

(4) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Molo Flyverdragt - Polaris - Pink
Molo Flyverdragt - Polaris - Pink 1.299,95 DKK     Spar 649,98 DKK   
649,98 DKK 


-50%
Molo Flyverdragt - Pyxis - Jungle Eyes
Molo Flyverdragt - Pyxis - Jungle Eyes 1.299,95 DKK     Spar 649,98 DKK   
649,98 DKK 


-50%
Molo Flyverdragt - Pyxis - Evening Blue
Molo Flyverdragt - Pyxis - Evening Blue 1.199,95 DKK     Spar 599,98 DKK   
599,98 DKK 


-35%
Molo Flyverdragt - Pyxis Fur - Rødorange
Molo Flyverdragt - Pyxis Fur - Rødorange 1.299,95 DKK     Spar 454,99 DKK   
844,96 DKK Historien bag Molo

Molo kom på banen tilbage i foråret 2003, hvor den første kollektion udkom. Efterfølgende fik de vokseværk og måtte bl.a. også lancere en babykollektion. Passionen bag Molo var at sætte barnet i 1. prioritet, som også kommer til udtryk i kreativiteten i flyverdragterne. Mange af farvesammensætningerne og printsene inkluderer derfor sjove prints og friske, farverige nuancer, som netop er med til at tale til barnets fantasi.

Molo går ind for, at produkterne skal kunne bruges hele året rundt og ikke kun til særlige begivenheder. Ligeledes skal børnene kunne bevæge sig og udforske uden begrænsning.

Med forhandlere i over 40 lande på verdensplan, er du sikret at få et populært mærke, som leverer design på børnenes præmisser, og som lever op til dine forventninger.

Molo flyverdragt

Molo flyverdragter er meget populære og kendte for deres gode pasformer, kvalitet, slidstyrke og især det høje vandsøjletryk. Det gør flyverdragter fra Molo egnede til alt slags vintervejr i børnehaven og skolen.

Hos Kids-world.dk elsker vi Molo flyverdragter og deres skønne mønstre og farver. Vi bestræber os hvert år på at have et nyt og spændende udvalg af de velkendte dragter, sådan at I også har lidt at vælge mellem, når det kommer til den tid på året, hvor børnene skal klædes lidt mere på.

Vi har dragterne i alle årets farver, og selvfølgelig er den regnbuestribede beklædningsgenstand fra Molo en klassisker. Du kan også finde et smukt blomsterprint, et sejt jungleprint eller blot en neutral og ensfarvet flyverdragt.  Der er utrolig mange forskellige prints og mønstre som vil falde i smagen hos enhver. Mange af flyverdragterne har aftagelige hætter, enten med imiteret pels eller praktisk velcro. Der er også elastikkanter ved ærmer og bukseben, som er med til at den sidder ordentligt på kroppen. Disse hætter kan nemt tages af v.h.a. skjulte, praktiske trykknapper. Derudover er der forskellige detaljer på flyverdragterne, og du kan finde nogle med hagebeskyttere, skrå klaplommer, udvendige vindstolper osv. Molo prioriterer selv deres flyverdragter meget højt. Visionen er at skabe en funktionel flyverdragt i højeste kvalitet.

Molo flyverdragt af højeste kvalitet

For at opnå dette fokuserer de på følgende områder:

Vandtæthed:
Dragten er svejsede i alle sømme, da barnet på ingen måde må blive våd udenfor. Vandtæthedsniveauet ligger altid i den høje ende af skalaen.

Åndbarhed:
Alle kvaliteterne i en Molo flyverdragt har særdeles høj grad af åndbarhed. Udover dette er inderstoffet og foret også lavet så det kan ånde. Der bliver her brugt fleece i en meget høj kvalitet, så evt. sved nemt kan trænge igennem alle lagene i Molo flyverdragten.

Vægt, bevægelighed og slidstyrke

Disse 3 ting hænger meget sammen. Derfor prioriterer Molo at bruge materialer, som ikke vejer for meget i flyverdragten. Molo vægter også fri bevægelighed højt, så der er plads til sjov og leg. Dette gøres ved at designe Molo flyverdragten, så der ikke er for meget fylde rundt omkring barnet. 

Normalt når man prioriterer disse to ting fjerner man slidstyrke, men i en Molo flyverdragt har Molo gennem flere års forskning fundet den rette balance mellem lethed og slidstyrke. Dette giver børnene mest muligt bevægelsesfrihed.

Isolering:
I en Molo flyverdragt er der altid brugt det bedste og mest anerkendte isolationsmateriale... Nemlig 3M Thinsulate. Det er opbygget med helt små fine fibre som gør at en Molo Flyverdragt er mere effektiv til at generere varme, men samtig giver børnene maksimal bevægelsesfrihed.

Synlighed:
Flyverdragter er alle udstyret med reflekser og heriblandt den velkendte Molo-stjerne. Stjernen er udover at se smart ud også særdeles effektiv i trafikken i de mørke timer, da refleksarealet er stort og tydeligt.

Sikkerhed: 
Alle Molo flyverdragter er designet under standarden DS/EN 14682 og lever op til alle sikkerhedskrav for børnetøj i EU.

Alt i alt giver de tanker, som Molo har lagt bag flyverdragterne, nogle helt fantastiske flyverdragter.

De fire Molo flyverdragt-modeller:

1. Molo Pyxis: 
Denne dragt er til mindre børn og produceres i størrelserne 74-98. Molo Pyxis har dobbelt lynlås og er det bedste valg til mindre børn, som ikke er helt selvhjulpne. En Molo Pyxis flyverdragt er ligeledes det foretrukne valg blandt pædagoger, da en dragt med dobbelt lynlås giver god rummelighed til at give dragten på.

2. Molo Polaris:
Denne dragt er lavet til større børn og produceres i størrelserne 86-140. Molo Polaris har enkelt lynlås og er foretrukket blandt større børn, da den har god pasform og er nem at ta på og lyne. Molo Polaris flyverdragten plejer at komme i en 10-15 farver.

3. Molo Hopper:
Molo Hopper er Molos topmodel. Denne dragt er produceret fra str 92-164. Vandsøjletrykket og åndbarheden er lige lidt højere end Polaris- dragterne og Pyxis-dragterne. Molo Hopper er designet til ski.

4. Molo Hebe: 
Denne Molo Flyverdragt er til babyer og små børn. Molo Hebe bliver produceret i str 56-80. Dragten er vandtæt og åndbar, men ikke så meget som Pyxis og Polaris. Molo Hebe har også fødder, sådan at dragten kan bruges til at sove i.

Holder dit barn varmt og tørt

Nu hvor du er på udkig efter en Molo flyverdragt til dit barn, bør du udelukkende købe flyverdragten fordi, at det vil være bedst for barnet med sådan en. Hvis du allerede nu er bekendt med, at din dreng eller pige hader dragter af alle afskygninger, så bør du måske overveje en kombination af termotøj og regntøj.

Ligger landet dog sådan, at dit barn intet problem har med, at han eller hun er godt pakket ind og klar til de fleste typer vejr, så kan du roligt købe en Molo flyverdragt. Som en sidste ting, er det værd at overveje, om Molo flyverdragten skal købes med reflekser eller ej. Finder du en Molo flyverdragt uden reflekser, kan du se om ikke der findes alternative måder hvorpå du kan få tilføjet nogle reflekser - måske et refleksbånd, som nemt kan påføres. Så kan du roligt sende dit barn ud og afsted, da han/hun vil være synlig på lang afstand i mørket.

Husk: Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Tilføjet kurv