Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

Minymo Regnjakke - Koral

[OF273]
Minymo børnetøj og babytøj 379,95 DKK

Regnjakke fra Minymo

Skøn og praktisk Minymo regnjakke i en flot koral farve med refleks detaljer, som øger synligheden i de mørkere timer.

Regnjakken har en aftagelig hætte med trykknapper omkring halsåbningen samt en elastikkant hele vejen rundt omkring hovedet, så hætten får en langt bedre pasform.

På fronten har regnjakken en gennemgående lynlås i koksgrå samt har to lynlåslommer, så det er muligt at have et par enkelte ting med. I ærmerne er der elastikkanter, som slutter tæt omkring håndleddene, både for at afskærme fra vinden, men også for at holde regnen bedre ude.

Indvendigt har regnjakken en glat polyesterforing, som gør jakken super hurtig at tage på. I bunden er det muligt at indstille omkredsen med elastiksnor og spænder.

Minymo har sørget for, at regnjakken har nogle gode egenskaber til legen udendørs. Jakken er nemlig vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på 5.000 mm, og er også åndbar med en åndbarhed på 5.000 g. Alle sømme er tapede, så der ikke trænger vand i gennem der, og så har jakken også refleksprint på højre arm.

Fremstillet af: 100% polyester.

Model: 55, Style: 160155, Farve: 5780

Varenr.: OF273
Status: Ikke på lager
Producent: Minymo
Type: Regnjakke
MPN: 160155 -5780
Farvekode: 5780
Farve(r): Orange,Rød
Tags: Minymo 160155 , Minymo Regnjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Regnjakke    Regntøj    Pigetøj   
Tilføjet kurv