Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)

Mini Rodini Flyverdragt

(2) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Mini Rodini Flyverdragt - Alaska Panda - Sort/Hvid
Mini Rodini Flyverdragt - Alaska Panda - Sort/Hvid 1.399,95 DKK     Spar 489,99 DKK   
909,96 DKK 


-50%
Mini Rodini Overgangsdragt - Rød
Mini Rodini Overgangsdragt - Rød 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK Mini Rodini flyverdragt

En flyverdragt fra Mini Rodini er helt perfekt til leg i vinterperioderne, hvor flyverdragten rigtig kommer til sin ret ved at holde børnene varme og tørre. Vi har samlet udvalget af Mini Rodini flyverdragter her på siden - finder du ikke den helt rigtige flyverdragt her, bør du tage et kig på flyverdragterne fra alle de andre brands i den overordnede flyverdragt-kategori.

Praktisk Mini Rodini dragt

Når du er på udkig efter en flyverdragt, at det vigtigt at tage højde for flyverdragtens egenskaber: vandtæthed, vindtæthed, åndbarhed, om sømmene er tapede eller ej, og hvordan isoleringen er. Dragtens primære formål er, at hold barnet tørt og varmt mens han eller hun er udenfor i de kolde og blæsende perioder.

Dertil har de forskellige mærker inklusiv Mini Rodini gjort en masse for, at du med god ro i sindet, kan klæde dit barn på i en flyverdragt, som beskytter dem mod vind og kulde på samme tid. Derudover har de alle, synes vi, produceret nogle rigtig lækre flyverdragter rent designmæssigt - sådan at stort set alle kan finde en flyverdragt, som passer lige til deres smag.

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Man kan sige, at udseendet kommer i anden række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Gratis fragt

Når du handler her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre  ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit. 

Tilføjet kurv