Sommerudsalg - Småfolk 40% rabat på 500+ styles

Mikk-Line Termostøvler

(2) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Mikk-Line Termostøvler - Aubergine
Mikk-Line Termostøvler - Aubergine 349,95 DKK     Spar 174,98 DKK   
174,98 DKK 


Mikk-Line Termostøvler - Sort Mikk-Line Termostøvler - Sort  349,95 DKK 


Mikk-Line termostøvler til børn

Når først vinteren eller sommeren er ved at være forbi, og temperaturen så småt begynder at blive en mellemting mellem koldt og varmt, er termostøvler fra Mikk-Line et must-have i børnenes skoskab. Gør dig selv den tjeneste at købe et par Mikk-Line termostøvler i dag, så du er klar til når din dreng eller pige skal bruge dem i daginstitutionen eller børnehaven.

Termostøvler er et must-have, når først drengene og pigerne vil ud og lege på legepladsen, eller skal ud på en gåtur. Det er vigtigt at børnene har noget varmt og behageligt tøj på, og termostøvler er både vandtætte og gode til at holde på varmen.

Mikk-Line termostøvler adskiller sig fra de forede gummistøvler ved, at de har et termolag. De fleste termostøvler kan holde børnenes fødder varme helt ned til minus 12-15 grader.

Find den helt rigtig Mikk-Line termostøvle

Ligesom med så mange andre slags børnetøj og børnesko, findes der også et utal af styles, når det kommer til Mikk-Line termostøvler. Fortvivl ej hvis ikke du finder den helt rigtige farve eller det helt rigtige design i udvalget af Mikk-Line termostøvler. Vi har et kæmpe udvalg af termostøvler fra en lang række anerkendte brands. Uanset om du er til de helt neutrale farver eller de meget sprælske farver med mange forskellige nuancer, kan du finde det her hos os.

Køb dit barns nye Mikk-Line termostøvler i dag

Køber du dine Mikk-Line termostøvler i dag, får du dem leveres indenfor 1-3 dage og tilmed med gratis fragt. Du behøver derfor ikke bruge en krone mere end hvad dit barns nye par Mikk-Line termostøvler koster. Passer termostøvlen ikke helt, kan du altid benytte muligheden for at returnere varen med en returneringlabel, som dog ikke gratis, hvilke du finder inde under kundeservice.

Tilføjet kurv