Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mikk-Line termostøvler til børn

3
Skostørrelse
30%
Mikk-Line Termostøvler - Beech Mikk-Line Termostøvler - Beech 181,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
40%
Mikk-Line Termostøvler - Glitter - Ginger Bread Mikk-Line Termostøvler - Glitter - Ginger Bread 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  

Mikk-Line termostøvler til børn

Så snart sommeren eller vinteren er ved at være slut, og temperaturen så småt begynder at blive en mellemting mellem kold og varm, er Mikk-Line termostøvler et must-have i dit barns skoskab. Gør dig selv den tjeneste at købe et par termostøvler fra Mikk-Line i dag, så de er klar til brug i daginstitutionen eller børnehaven.

Termostøvler er vildt lækre, når først drengene og pigerne skal ud og lege på legepladsen eller gå en tur i køligt vejr. Det er vigtigt at han eller hun har noget varmt og behageligt fodtøj på, og termostøvler fra Mikk-Line er gode til at holde på varmen samtidig med, at de holder vandet ude.

Forskellen på termostøvler fra bl.a. Mikk-Line og alm. og forede termostøvler, at de har et termolag. Termostøvler til børn kan som regel holde varmen helt ned til minut 15 grader.

Termostøvler fra bl.a. Mikk-Line i flotte farver

Lige præcis som med så mange andre slags børnetøj og børnesko, kan Mikk-Line termostøvler købes i et utal af styles. Fortvivl ej hvis ikke du finder det helt rigtige design i udvalget af termostøvler fra Mikk-Line. Vi har et pænt udvalg af termostøvler fra en lang række anerkendte brands. Vi har termostøvler i stort set alle slags farver og nuancer.

Shop nu og få gratis fragt

Køber du dit barns Mikk-Line termostøvler i dag, kan du forvente at få dem leveret inden for 1-2 dage og tilmed med gratis fragt i Danmark. Du behøver derfor ikke bruge en krone mere end hvad dit barns nye par Mikk-Line termostøvler koster.

Passer termostøvlen ikke helt, kan du altid benytte muligheden for at returnere varen med en returneringlabel, som dog ikke er gratis - returlabels kan du læse mere om inde på vores kundeservice-side.

Tilføjet kurv