NYT - Huttelihut vinterhuer, kvasthuer, luffer m.m. - huerne kan findes på shoppen nu!

MarMar Skibukser

(3) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

MarMar Skibukser - Olaus - Navy MarMar Skibukser - Olaus - Navy  699,95 DKK 

MarMar Skibukser - Olaus - Mørk Pudder MarMar Skibukser - Olaus - Mørk Pudder  699,95 DKK 

MarMar Skibukser - Olaus - Sort MarMar Skibukser - Olaus - Sort  699,95 DKK 


MarMar skibukser til børn

Klæd jeres barn godt på til snevejret med et par skibukser fra MarMar. MarMar skibukser holder jeres barn varm og tør, når der skal leges i sne, I er på skiferie eller hvis vi i Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vi har et stort udvalg af skibukser fra blandt andet MarMar, så hvad end I finder det helt rigtige par skibukser fra MarMar eller ej, så har vi en masse andre skibukser i den overordnede kategori. Brug endelig noget tid på også at se, hvad de andre brands kan tilbyde. Dette gælder både ift. funktioner, farver og designs.

MarMar skibukser med eller uden seler

Overvej hvorvidt MarMar skibukserne skal være med eller uden seler. Selerne i skibukserne er med til, at sikre, at skibukserne ikke bliver ved med at falde ned, når barnet har dem på - der er ikke meget sjovt ved, når der kommer sne ind under tøjet.

Skibukser fra bl.a. MarMar i forskellige farver

Her ved os finder I et pænt udvalg af skibukser til piger og drenge - også fra MarMar. Skibukserne fra bl.a. MarMar kan findes i et stort udvalg af farver såsom blå, gul og lilla.

Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, kan I få leveret pakken helt gratis, så længe at jeres ordre skal leveres i DK.

Tilføjet kurv