UDSALG - Sommerudsalget 2019 er startet - spar 30% på 21.000+ varer Masser af gode tilbud!

MarMar Skibukser

(3) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

MarMar Skibukser - Olaus - Navy MarMar Skibukser - Olaus - Navy  699,95 DKK 

MarMar Skibukser - Olaus - Mørk Pudder MarMar Skibukser - Olaus - Mørk Pudder  699,95 DKK 

MarMar Skibukser - Olaus - Sort MarMar Skibukser - Olaus - Sort  699,95 DKK 


MarMar skibukser

MarMar skibukser kan præcist dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers leg med sne. MarMar skibukser holder jeres børn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi I Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser er stort, så hvad end I finder det helt rigtige par MarMar skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i den overordnede kategori. Se dig derfor omkring, og husk at kigge efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de MarMar skibukser, som I vælger at købe.

MarMar skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om ikke I skal købe et sæt MarMar skibukser med seler. Selerne er med til at sikre, at skibukserne fra MarMar ikke falder ned om anklerne når barnet står på ski eller leger i sneen - det er super træls når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj. Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, får I leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv