-30% på Joha // Mere end 1.200 styles nedsat! SOMMERUDSALGET ER I GANG !

MarMar Flyverdragt

(6) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
MarMar Flyverdragt - Ollie - Mørkegrøn m. Mønster
MarMar Flyverdragt - Ollie - Mørkegrøn m. Mønster 1.299,95 DKK     Spar 649,98 DKK   
649,98 DKK 


-50%
MarMar Flyverdragt - Ollie - Gl. Rosa
MarMar Flyverdragt - Ollie - Gl. Rosa 1.299,95 DKK     Spar 649,98 DKK   
649,98 DKK 


-50%
MarMar Flyverdragt - Ollie - Sort m. Guld
MarMar Flyverdragt - Ollie - Sort m. Guld 1.299,95 DKK     Spar 649,98 DKK   
649,98 DKK 


MarMar Flyverdragt - Ollie - Sort MarMar Flyverdragt - Ollie - Sort  1.199,95 DKK 

MarMar Flyverdragt - Ollie - Blå MarMar Flyverdragt - Ollie - Blå  1.199,95 DKK 

MarMar Flyverdragt - Ollie - Mørk Pudder MarMar Flyverdragt - Ollie - Mørk Pudder  1.199,95 DKK 


MarMar flyverdragt

En flyverdragt fra MarMar er helt perfekt til leg i vinterperioderne, hvor flyverdragten rigtig kommer til sin ret ved at holde børnene varme og tørre. Vi har samlet udvalget af MarMar flyverdragter her på siden - finder du ikke den helt rigtige dragt her, bør du tage et kig på flyverdragterne fra alle de andre brands i den overordnede flyverdragt-kategori.

Praktisk MarMar flyverdragt

Når du er på udkig efter en flyverdragt, at det vigtigt at tage højde for flyverdragtens egenskaber: vandtæthed, vindtæthed, åndbarhed, om sømmene er tapede eller ej, og hvordan isoleringen er. Dragtens primære formål er, at hold barnet tørt og varmt mens han eller hun er udenfor i de kolde og blæsende perioder.

Dertil har de forskellige mærker inklusiv MarMar gjort en masse for, at du med god ro i sindet, kan klæde dit barn på i en flyverdragt, som beskytter dem mod vind og kulde på samme tid. Derudover har de alle, synes vi, produceret nogle rigtig lækre flyverdragter rent designmæssigt - sådan at stort set alle kan finde en flyverdragt, som passer lige til deres smag.

Gratis fragt

Når du handler her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre  ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit. 

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Man kan sige, at udseendet kommer i anden række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig. Elsker dit barn at spille fodbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder her hos Kids-world.dk

Vi kender det alle

Vi kender det alle. Selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne falder til jorden - det er ikke altid lige sjovt, og denne problematik kommer vi omkring, når vi giver vores børn ét enkelt stykke tøj på.

Ligeledes er det ikke sjovt for barnet, at gå rundt og fryse i løbet af dagen, så der er ikke mangel på argumenter for, at I som forældre skal investere i en god kvalitetsflyverdragt fra MarMar. Her hos Kids-world.dk har vi fokuseret på, at gøre det så nemt for jer som forældre at finde alt det tøj, som I skal bruge for at helgardere jeres børn mod kulde og regn.

Tilføjet kurv