Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Malebog til børn i alle aldre

168
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Liewood Malebog - Odell - Vehicles/Downtown Mix Liewood Malebog - Odell - Vehicles/Downtown Mix 81,17 DKK
Oprindeligt:  115,95 DKK  
30%
Liewood Malebog - Odell - Sea Creature/All Together Mix Liewood Malebog - Odell - Sea Creature/All Together Mix 81,17 DKK
Oprindeligt:  115,95 DKK  

Malebøger, blyanter og penalhuse til børn

Her på siden finder du vores udvalg af malebøger til børn i alle aldre samt blyanter og tusser i god kvalitet. Er du på udkig efter en malebog, som I kan sidde og hygge jer med mens I tegner og farver? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har også penalhuse.

Hos Kids-world har vi et mindre slaraffenland når det kommer til malebøger, blyanter, tusser, farveblyanter og doddlebrush.

Vi har malebøger med mange forskellige temaer og mønstre, så uanset om dit barn er til blomster, vilde dyr eller det ydre rum, så har vi lidt at vælge imellem. Gå på jagt i sortimentet og se om der ikke er noget for dit barn,

Lad børnene udfolde sig kreativt med en malebog

Børn elsker at få lov til at udfolde sig kreativt på mange forskellige måder. Det at tegne og farvelægge er noget, som mange børn holder af. Det er der flere grunde til; det er altid spændende at lade fantasien få frie tøjler og der er rig mulighed for at koncentrere sig om fx at lave flotte mønstre og tegninger, eller at farvelægge de utroligt fascinerende mandala-mønstre.

Det at træne koncentrationsevnen og finmotorikken er utrolig vigtigt - især i disse digitale tider. Så gør dit barn en stor tjeneste og sørg for, at han eller hun har mulighed for netop dette med malebøger og farvelægning med forskellige materialer.

Måske der er en nært forestående fødselsdag i familien, og dit barn gerne selv vil lave en flot tegning som gave. Bedsteforældre og andre vil elske at få et flot gave, som der er lagt mange kræfter i at lave. Personlige gaver er oftest de bedste.

Malebøger fra flere populære mærker

Malebøgerne i vores sortiment er bl.a. fra Alvilda, Design Letters, Doddlebags, Mandalas, Scrunch og Tiger Tribe. Malebøger findes i flere forskellige sværhedsgrader eller niveauer: Nogle malebøger er mere krævende end andre, så selv de mest øvede kan bliv udfordret.

Således er det derfor muligt at finde en malebog til din dreng eller pige, uanset om det er den første gang, at han eller hun skal tegne og male i en malebog, eller der allerede er helt styr på motorikken

Vores store udvalg af forskellige mærker betyder også, at vi har malebøger og tegnebøger i mange forskellige stilarter og til mange forskellige priser. Hvis du er på udkig efter en malebog eller en tegnebog fra et særligt mærke eller i en bestemt prisklasse, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden til hurtigt at få et overblik.

Mange forskellige farvesæt

Du kan ligeledes finde mange forskellige farvesæt, som indeholder både farveblyanter og malebøger, så basen er lagt til flere timers kreativ leg med farver og papir. Nogle børn elsker at farve med tusser, mens andre bedst kan lide at farvelægge med farveblyanter.

Begge dele har sine fordele. Vil man gerne blande farverne på en måde, så de glider over i hinanden, er det ofte lettest med farveblyanter. Tusser giver masser af farve med det samme.

Tjek vores fine udvalg af både malebøger, farver og tusser - der vil være noget til børn i alle aldre. Lad fantasien få frit spil og lad dit barn dyrke sin kreative side mest muligt.

Tag malebogen og farverne med på tur

Når I er på tur, på ferie eller på besøg hos venner og bedsteforældre, så er det altid en god ide at have noget med, som barnet kan tage sig til. Det er jo ikke altid, at man kan regne med, at der er legetøj, hvor man skal hen.

En malebog eller tegnebog er perfekt til at have med på tur. Den fylder nærmest ingenting nede i tasken og kan underholde barnet i lang tid ad gangen. Derudover er det en aktivitet, som kan foregå rigtig mange steder. Din pige eller dreng kan f.eks. sidde og male i bogen i toget, på gulvet i stuen eller ved spisebordet, mens de voksne sidder og snakker. Det er også oplagt at have en malebog med på ferie, når mor og far bare gerne vil slappe lidt af i fred og ro. 

Her hos Kids-World har vi mange forskellige slags malebøger, tegnebøger og notesbøger. Der er både noget for større børn, som godt kan lide at sidde og være kreative og tegne, men også en masse for mindre børn, som stadig er ved at lære, hvordan man holder sig inden for stregerne.

Malebøger med mange forskellige temaer

Smag og behag er forskelligt, også når det kommer til børn. Derfor har vi malebøger med mange forskellige temaer. På den måde kan du nemt finde en malebog til dit barn, som passer perfekt til deres interesser. 

Vi har f.eks. malebøger med bondegårdsdyr, malebøger med insekter, malebøger med vilde dyr, malebøger med pirater, malebøger med prinsesser, malebøger med junglen, malebøger med enhjørninge, malebøger med traktorer, malebøger med dinosaurerne, malebøger med kalejdoskopiske mønstre, malebøger med pandaer og meget meget mere. 

Det gode ved en malebog er, at barnet nemt kan gøre det til helt sin egen. Skal zebraen have grønne striber? Eller skal himlen være lyserød? Dit barn bestemmer helt selv og derfor er malebøger et fantastisk kreativt frirum til udfoldelse og afslapning.

Mandala malebog

På webshoppen finder du et bredt udvalg af Mandala malebøger. Farvelægning af Mandala-tegninger skaber afslapning og er med til at stimulere barnets koncentrationsevne og stoppe tankemylder.

Både Karrusel Forlag og Mandala har nogle rigtig fine malebøger med kraftigt kvalitetspapir. De er indbundet, så hver enkelt side kan tages ud og hænges op på væggen på børneværelset som et farvestrålende kunstværk, når barnet har farvelagt det. De flotte Mandala tegninger kan også gives som kort eller gave.

Disney malebog

Man går aldrig galt i byen med Disney, når det gælder de mindste. Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af Disney malebøger med forskellige Disney-temaer og figurer.

Er dit lille barn ellevild med Olaf fra Frost, eller bare Frost-karaktererne generelt, eller kan din lille pige bare ikke få nok af en af de mange fine Disney-prinsesser, såsom Ariel eller Snehvide? Så er du landet det rette sted.

Udover at dit barn kan få lov at bruge timevis i selskab med yndlingskaraktererne, så vil det samtidig også være afstressende og afslappende for barnet at fordybe sig i farvelægningen med en Disney malebog.

Gurli Gris malebog

Med en male- og aktivitetsbog med Gurli Gris-tema kan du være sikker på, at dit barn har mange sjove timer foran sig i selskab med Gurli Gris og hendes familie og venner.

Gurli Gris malebogen er propfyldt med sjove opgave, som dit barn kan løse og efterfølgende farvelægge siderne til den helt store guldmedalje.

Dit barn får rig mulighed for at udfolde sine kreative evner og samtidig udvikle sin logiske sans, når der skal løses opgaver, hvor Gurli Gris universet måske kan være en ekstra motivationsfaktor.

Dinosaur malebog

I vores store sortiment af malebøger har vi selvfølgelig sørget for, at der ikke mangler malebøger med motiver af sjove, gigantiske, bittesmå og farlige dinosaurer.

En dinosaur malebog lægger op til timevis af fordybelse og kreativet. Det kan være en god måde at få barnet lidt væk fra skærmen på.

Find farveblyanterne frem og ryd skrivebordet, så dit lille barn kan slippe kreativiteten løs og farvelægge sin yndlingsdinosaur i en dinosaur malebog fra for eksempel Forlaget Bolden.

Her på siden finder du også en flotte skitsebøger fra Ooly med dinosaurer, som giver barnet frie tøjler til at tegne fantasifulde tegninger.

Paw Patrol malebog

Hos Kids-world er vi vilde med Paw Patrol-figurerne - og det er vi ikke ene om, for de helt små er også tit vilde med Ryder og vovserne. Derfor har vi selvfølgelig også sikret os, at der er en Paw Patrol malebog blandt de mange valgmuligheder.

Giv dit barn en god grund til at komme helt ned i gear med en god omgang farvelægning af de mange tegninger med Paw Patrol, hvor der kan farvelægges figurer og flotte mønstre.

En Paw Patrol malebog er et godt alternativ til skærmtid. Det kan have en afstressende og afslappende effekt på dit barn. Når tegningen er farvelagt med barnets yndlingsfarver, kan siden hives ud af Paw Patrol malebogen og hænges op på væggen, da der ikke er noget på den anden side af papiret.

Få leveret malebogen helt gratis

Vi håber på, at du finder den helt rigtige malebog her hos os. Vi tilbyder gratis levering af alle ordre til adresser i Danmark. Dette tilbyder vi uanset om du blot skal have en enkelt malebog eller ti.

Din ordre kommer indenfor 1-2 hverdage og du vælger selv, om du vil have den nye malebog leveret hjem til hoveddøren, eller om du foretrækker at hente den i en pakkeboks eller på et posthus i stedet.

Du kan også vælge at betale med vores kreditordning børnepengebetaling. Med børnepengebetaling får du den nye malebog med det samme, men betalingen bliver først trukket, når børnepengene går ind. Du kan læse mere om ordningen og dine muligheder inde på betalingssiden.

Sidst men ikke mindst er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til enten vores services eller produkter. Kundeservicen sidder klar til at hjælpe på både telefon og e-mail.

Tilføjet kurv