Popupshop & Birger et Mikkelsen - Spar 25% i dag! Gælder KUN d. 15. December!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Levis undertøj til børn

(2) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Levis 2-Pak Boxershorts - Sort/Hvid Levis 2-Pak Boxershorts - Sort/Hvid  229,95 DKK 

Levis 2-Pak Boxershorts - Blå/Grå meleret Levis 2-Pak Boxershorts - Blå/Grå meleret  229,95 DKK 


Levis undertøj til børn

Vi tilbyder et nydeligt udvalg af undertøj fra Levis. Brug noget tid på at kigge i sortimentet af Levis undertøj. Du kan finde Levis undertøj til små som store børn her hos os.

Uanset hvor gammel han eller hun er, har du i hvert fald rig mulighed for, at finde noget åndbart og behageligt Levis undertøj i vores sortiment, som passer til ham eller hendes tøjstil.

Levis undertøj som børn vil elske

Det drejer sig om, at finde noget Levis undertøj, som dit barn eller børn vil blive glade for at have på. Undertøj skal hverken sidde for stramt eller for løst. Det skal være sådan, at barnet på ingen måder føler sig begrænset i at bevæge sig frit omkring.

Finder du ikke dét Levis undertøj, som du er på udkig efter, bør du dykke ned i nogle af de andre kategorier med undertøj.

Vi har rigtig mange slags undertøj og kan finde alt fra uldundertøj, hipsters, undertrøjer, boxershorts, undertøjssæt, trusser, boxershorts med ben til tanktops.

Størrelserne strækker sig fra 50 til 176 - vi håber på, at du finder noget, som passer til dit barn.

Få leveret undertøjet gratis i DK

Ved at du foretager dit næste køb af Levis undertøj her hos Kids-world, kan du efterfølgende vælge at få din ordre leveret med fri fragt, så længe, at den skal skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv