Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Klipklapper til børn

110
Skostørrelse
30%
Rosemunde Klipklapper - Sand Rosemunde Klipklapper - Sand 125,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
30%
Rosemunde Klipklapper - Poseidon Rosemunde Klipklapper - Poseidon 125,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
30%
Rosemunde Klipklapper - Sort Rosemunde Klipklapper - Sort 125,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
30%
Rosemunde Klipklapper - Green Garden Rosemunde Klipklapper - Green Garden 125,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
30%
Molo Klipklapper - Zeppo - Happy Sunny Molo Klipklapper - Zeppo - Happy Sunny 87,47 DKK
Oprindeligt:  124,95 DKK  
30%
Molo Klipklapper - Zeppo - Happy Dots Molo Klipklapper - Zeppo - Happy Dots 87,47 DKK
Oprindeligt:  124,95 DKK  
30%
Quiksilver Klipklapper - Molokai Layback II - Blå Quiksilver Klipklapper - Molokai Layback II - Blå 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Sofie Schnoor Klipklapper - Off White AOP Cherry Sofie Schnoor Klipklapper - Off White AOP Cherry 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Sofie Schnoor Klipklapper - Brun Sofie Schnoor Klipklapper - Brun 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Sofie Schnoor Klipklapper - Coral Sofie Schnoor Klipklapper - Coral 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Name It Klipklapper - NknFubi - Cashmere Rose Name It Klipklapper - NknFubi - Cashmere Rose 69,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
30%
Name It Klipklapper - NknFubi - Easter Egg Name It Klipklapper - NknFubi - Easter Egg 69,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
30%
Name It Klipklapper - NknFubi - Dark Sapphire Name It Klipklapper - NknFubi - Dark Sapphire 69,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
30%
Quiksilver Klipklapper - Molokai Layback II - Sort/Brun/Grøn Quiksilver Klipklapper - Molokai Layback II - Sort/Brun/Grøn 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Billabong Klipklapper - All Day - Grøn Billabong Klipklapper - All Day - Grøn 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Billabong Klipklapper - All Day - Mint/Grå Billabong Klipklapper - All Day - Mint/Grå 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Fila Klipklapper - Troy Wmn - Sunset Purple Fila Klipklapper - Troy Wmn - Sunset Purple 55,97 DKK
Oprindeligt:  79,95 DKK  
30%
Hummel Klipklapper - Flip Flop JR - Dark Denim Hummel Klipklapper - Flip Flop JR - Dark Denim 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Hummel Klipklapper - Flip Flop JR - Hydragea Hummel Klipklapper - Flip Flop JR - Hydragea 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  

Klipklapper til børn

Er du på udkig efter et par super smarte og nemme klipklapper til dit barn, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fører et stort udvalg af klipklappere til børn fra rigtig mange spændende mærker.

Klipklapper er gode til stranden og sommerhuset, til en hurtig tur i kiosken eller bare til sommeren. Klipklapper er super nemme bare at hoppe i og egner sig godt til varme dage, hvor fødderne godt kan føles lidt indelukkede i et par almindelige sko.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af mange forskellige klipklapper til børn i alle aldre.

Klipklapper til børn i mange størrelser

Vi har klipklapper til både små og store børn med fødder i str. 21, str. 22, str. 23, str. 24, str. 25, str. 26, str. 27, str. 28, str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35, str. 36, str. 37, str. 38, str. 39, str. 40, str. 41 og str. 42.

Ligesom med alle vores andre sko her på siden, så har vi selvfølgelig målt den indre længde på alle vores klipklapper. Du kan derfor bare måle længden på dine børns fødder og derved nemt finde den skostørrelse, der passer til lige præcis deres fødder.

Vi ved godt, at det kan være svært at finde de helt rigtige sko til børn, når man ikke har mulighed for at prøve dem på inden. Derfor går vi op i at give dig al den viden, du har brug for om klipklapperne, inden du køber dem. Du kan finde alle mål og størrelsesguides inde under hvert enkelt produkt.

Vi måler alle klipklapperne, så du allerede på forhånd ved, om de passer dit barns fod. Vi måler med en professionel skomåler, så vores mål bliver så nøjagtige som muligt, og alle sko er målt med den samme metode og med det samme redskab.

Husk, at du altid kan bruger filteret øverst på siden til at filtrere efter størrelser, så du nemt kan få et overblik over klipklapper i dit barns størrelse.

Klipklapper til de varme sommerdage

Klipklapper til børn er gode til de varme sommerdage, hvor det hurtigt bliver for varmt med fødderne i et par lukkede sko, eller at man bare ikke er så meget til sandaler. Klipklappere er ret ideelle, til når man hurtigt skal omkring, da de ikke tager mange sekunder at påføre sig.

Mange af klipklapperne i vores sortiment er lavet til netop dette formål, da de kun har en enkelt strop mellem tæerne, som gør, at de er hurtige og nemme at få af og på.

Vi har selvfølgelig også et udvalg af klipklapper med hælstropper til de mindste, som godt kan have lidt svært ved at beholde klipklapperne på.

Mange forskellige slags klipklappere til børn

Ikke mange klipklappere til børn er ens. Vores sortiment består af alt fra klipklappere til børn med striber, seje prints, motiver samt helt enkle klipklapper i farver som sort, brun, blå, rød, grøn, gul, hvid, lilla, orange, turkis, navy, pink mv.

Ønsker din dreng eller pige sig nogle klipklapper med seje prints og motiver såsom skibe, blomster, kendte figurer eller måske nogle meget sprælske farver, så er det her i kategorien, at du finder dem.

Gratis fragt af klipklapper til børn

Når du køber klipklapper til din dreng eller pige her hos Kids-world.dk, får du dem leveret med gratis fragt, så længe de skal leveres til en adresse i Danmark. Du vælger helt selv om du vil have sendt dem hjem til døren eller foretrækker, at de kan afhentes i en postboks eller på et posthus nær dig, når du har tid.

Klipklappere fra mange brands

Et par klipklappere er guld værd, ikke bare på sommerferien, men også hvis du skal en hurtig tur i haven eller bare gerne vil fri dine fødder fra de kolde gulve i hjemmet.

Hos Kids-world finder du nogle af de helt store indenfor produkter til sol og strand. Derfor finder du både Havaianas klipklapper, Billabong klipklapper og Quiksilver klipklapper. Du kan også finde Boss klipklapper og Emporio Armani klipklapper, som lader brandnavnet pryde de ensfarvede baggrunde på klipklapperne.

Er du mere til de velkendte sportsmærker, så finder du også Hummel klipklapper og adidas klipklapper lige her.

Billige klipklappere og klipklapper tilbud

Du kan finde rigtig billige klipklappere til børn her i kategorien eller inde på vores udsalgsside. Ved du allerede nu, at barnet er vokset ud af sine klipklappere og helt sikkert vil glæde sig over at få et par nye? Så er det en fremragende idé allerede nu at smutte forbi vores udsalgskategori, hvor vi også har et rigtig fint udvalg af billige klipklappere til nedsat pris.

Vi anbefaler også, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du aldrig mere går glip af muligheden for at gøre et godt klipklapper tilbud fra Kids-world.

Hvad kalder man klipklappere på engelsk?

Klipklappere hedder på engelsk flip flops.

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor disse luftige sandaler hedder flip flops på engelsk? Lad os først slå fast, hvad vi taler om. Flip flops er de afslappede, åbne sko, der er perfekte til sommervejret.

De er typisk lavet af gummi eller plastik med en rem, der går mellem tæerne, og en flad sål, der slår mod jorden, når du går. De er lette, nemme at tage af og på og fås i mange forskellige farver og mønstre.

Nogle mennesker mener, at navnet flip flops kommer fra den lyd, sandalerne laver, når man går. Et af kendetegnene ved klipklappere er nemlig deres karakteristiske fliplyd, når sålen rammer jorden, efterfulgt af flop, når den springer tilbage og rammer hælen.

Det er en lyd, der fremkalder minder om afslappede sommerdage, poolparties og strandferier.

Vi får selvfølgelig aldrig at vide med sikkerhed, hvor navnet kommer fra. Men en ting er sikkert, flip flops er en vigtig del af sommermoden. Uanset om du kalder dem flip flops, slippers eller klipklappere vil de altid være et elsket og behageligt valg af afslappet fodtøj i sommervarmen.

Tilføjet kurv