Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jordan leggings til børn

19
Størrelse
40%
Jordan T-shirt/Leggings - Pinksicle Jordan T-shirt/Leggings - Pinksicle 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
Jordan T-shirt/Leggings - Rush Fuchsia Jordan T-shirt/Leggings - Rush Fuchsia 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
Jordan Leggings - Smoke Grey Jordan Leggings - Smoke Grey 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Jordan Leggings - Rush Fuchsia Jordan Leggings - Rush Fuchsia 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

Jordan leggings til baby til børn

Er det køligt udenfor, er det ikke altid nok med en nederdel eller et par shorts. Her kan et par leggings eller tights fra Jordan være løsningen.

I udvalget af leggings fra blandt andet Jordan, finder I leggings til piger og drenge i en bred vifte af stilarter og farver.

Farverne varierer fra de rolige og neutrale til de mere farvestrålende og sprælske af slagsen, så på den front, burde der også være et par leggings fra Jordan, som kan gå sammen med det andet tøj i garderoben.

Et af Danmarks største udvalg af leggings fra bl.a. Jordan

Vi fører et af Danmarks største udvalg af leggings fra bl.a. Jordan til baby og børn. Lige meget om det er baby- eller børnestørrelser I jagter.

Vi tilbyder et stort udvalg af leggings fra en række andre mærker end lige Jordan, så hvis ikke har succes med at finde det I søger i denne kategori med Jordan leggings til baby og børn, så skal I endelig undersøge hvad de andre mærker har at tilbyde.

Her hos Kids-world er vi stolte af at kunne tilbyde jer gratis levering, når I placerer jeres pakke med xxx leggings til levering i DK.

Tilføjet kurv