Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jordan kjoler til børn

6
Størrelse
35%
Jordan Kjole - Desert Berry Jordan Kjole - Desert Berry 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
35%
Jordan Kjole - Pink Foam Jordan Kjole - Pink Foam 214,47 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
Jordan Kjole/Bloomers - Pink Foam Jordan Kjole/Bloomers - Pink Foam 173,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  
40%
Jordan Kjole/Bloomers - Sort Jordan Kjole/Bloomers - Sort 173,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  
40%
Jordan Kjole - Pink Foam Jordan Kjole - Pink Foam 173,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  
40%
Jordan Kjole - Sort m. Logo Jordan Kjole - Sort m. Logo 173,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  

Jordan kjoler

Vores Jordan kjoler er omhyggeligt udvalgt for at sikre en kombination af komfort, mode og holdbarhed.

Hver Jordan kjole i vores sortiment er designet med henblik på at skabe en mindeværdig stiloplevelse for dit barn. Fra legepladsen til festlige lejligheder, har vi en Jordan kjole, der passer til enhver anledning.

Udforsk vores kollektion og find den Jordan kjole, der taler til dit barns personlighed og stil. Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg, der dækker alle behov og ønsker.

Med rødder i sportsverdenen har Jordan udviklet sig til en bredere modeindustri, og kjolerne afspejler denne unikke blanding af sportslig komfort og trendy design.

Vores Jordan kjoler er inspireret af mærkets rige historie og er designet til at give børn en følelse af stil og selvtillid i hverdagen.

Stort udvalg af Jordan kjoler

Vi er stolte over at tilbyde et omfattende sortiment af Jordan kjoler, der passer til alle børns unikke stile. Vores udvalg spænder fra klassiske designs til de seneste trends.

Hver kjole er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og komfort. Uanset om du leder efter en kjole til hverdagsbrug eller en speciel lejlighed, har vi det perfekte valg for dig.

Opdag vores alsidige kollektion af Jordan kjoler, der kombinerer holdbarhed og stil for at sikre, at dit barn ser fantastisk ud og føler sig godt tilpas.

Jordan kjoler i forskellige farver

Vores Jordan kjoler kommer i et væld af farver og designs, der giver dit barn mulighed for at udtrykke sin personlige stil. Fra dæmpede toner til levende farver, vores palet har noget for enhver smag.

Populære farvevalg inkluderer klassisk sort, strålende rød, dyb blå og mange flere. Hver farve er nøje udvalgt for at komplementere kjolens design og fremhæve dens unikke karakter.

Udforsk vores farverige udvalg og find den perfekte Jordan kjole, der ikke kun ser fantastisk ud, men også får dit barn til at føle sig specielt og trendy.

Størrelsesguide Jordan kjoler

At finde den rette størrelse i Jordan kjoler er afgørende for en perfekt pasform og optimal komfort. Vi har gjort det nemt for dig ved at inkludere detaljerede størrelsesoplysninger i produktteksten for hver kjole.

Vores størrelsesguide hjælper dig med at vælge den ideelle størrelse, der passer til dit barns mål. Fra småbørn til større børn, vores størrelsesinformation sikrer, at du kan finde en kjole, der passer perfekt til dit barns form og størrelse.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, er vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Så tøv ikke med at kontakte os for rådgivning om størrelser og pasform af Jordan kjoler.

Vaskeanvisninger for Jordan kjoler

For at dine Jordan kjoler bevarer deres farve og form over tid, er det vigtigt at følge vaskeanvisningerne nøje. Disse anvisninger sikrer, at kjolerne behandles korrekt og bevarer deres kvalitet.

Hver Jordan kjole kommer med specifikke vaskeinstruktioner, der passer til kjolens materiale og design. Ved at følge disse instruktioner kan du sikre, at kjolerne forbliver smukke og holdbare i lang tid.

Har du spørgsmål om vaskeanvisningerne eller har mistet dem, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står altid klar til at hjælpe og give dig de bedste råd for vedligeholdelse af dine Jordan kjoler.

Sådan får du tilbud på Jordan kjoler

Hold øje med vores udsalgskategori for at få fantastiske tilbud på Jordan kjoler. Vi opdaterer regelmæssigt vores tilbud, så du kan finde din favoritkjole til en overkommelig pris.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier, vil du altid være blandt de første til at høre om nye tilbud og rabatter på Jordan kjoler.

Vores tilbud giver dig en unik mulighed for at købe kvalitetskjoler til nedsatte priser, så dit barn kan nyde stilfuldt tøj uden at sprænge budgettet.

Betal med børnepengekredit for Jordan kjoler

Vores børnepengekredit giver dig friheden til at købe Jordan kjoler nu og betale senere. Denne gratis kreditordning er designet til at gøre dit køb mere fleksibelt og økonomisk håndterbart.

Nyd fordelene ved børnepengekredit og gør shopping til en mere afslappet oplevelse. Du kan roligt vælge den perfekte Jordan kjole til dit barn uden øjeblikkelig økonomisk belastning.

Vi forstår vigtigheden af at have fleksible betalingsmuligheder, og med børnepengekredit kan du nemt administrere dine køb og budgetter.

Gratis fragt på Jordan kjoler

Nyd godt af gratis fragt, når du køber Jordan kjoler hos os. Vi tilbyder gratis levering til alle danske adresser, hvilket gør din shoppingoplevelse endnu mere bekvem og overkommelig.

Vi stræber efter at levere dine kjoler hurtigt og effektivt, så du og dit barn ikke skal vente længe på jeres nye tøj.

Med vores problemfri gratis fragtservice kan du fokusere på at vælge de bedste kjoler uden at bekymre dig om ekstra omkostninger.

Tilføjet kurv