Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Foldekasser

71

Foldekasser

Foldekasser er efterhånden blevet et hit i rigtig mange hjem, og det med god grund. De gør det til en leg at holde alle slags ting og sager organiseret, så du kan opnå mere ro derhjemme og let finde dine ting, når du behøver dem.

Foldekasser fås i alverdens former og størrelser, som du kan opbevare under sengen, på reolen, i et hjørne stablet ovenpå hinanden, eller hvordan du nu har lyst - det er helt op til dig hvad du finder mest praktisk.

Foldekasser i gode materialer

Langt de fleste foldekasser er lavet i plastik, og dette er der mange fordele ved. De kommer i mange størrelser og passer godt på loftet, i opbevaringsrum, i skuret, på værkstedet, i børneværelset, skabet, på reolen eller hvor som helst i hjemmet. De fås i mange stilfulde farver så du altid kan vælge foldekasser der falder helt i din smag og går i et med din indretning.

Der er ingen begrænsninger for hvad du kan bruge foldekasser til - da de kommer i mange størrelser, kan du anvende små foldekasser til mindre ting og større kasser til tøj, legetøj, tilbehør, sko osv. De er også fantastiske til kontorartikler, børnetøj, hatte og handsker, og alt hvad du ellers har af ting du ønsker at få samling på.

Farvede foldekasser i forskellige størrelser

Vores udvalg af foldekasser kom i utallige farver og tre forskellige størrelser - small, medium og large, så du kan købe et udvalg forskellige slags alt efter dine behov. Hvad der er endnu mere genialt er, at de kan foldes sammen og stables ovenpå i hinanden!

Dette er særligt praktisk hvis du har en masse små sager du gerne vil have stående samlet i forskellige foldekasser, og spare så meget plads som muligt. Du kan endda placere forskellige størrelser ovenpå hinanden og skabe et smart organisationssystem på den måde. De mange forskellige farver skiller sig ud fra andre traditionelle opbevaringskasser, som ofte er neutrale i farven eller transparente.

Små foldekasser (Mini og small)

Små ting i hjemmet kan hurtigt begynde at rode og blive væk hvis man ikke er forsigtig, og selv placeret på en hylde eller reol kan det se rodet ud. En god løsning er at begynde at organisere dem med små foldekasser stablet ovenpå hinanden. Du kan eksempelvis tjekke vores Aykasas Mini foldekasser ud (de måler 27x17x11 cm), eller Liewoods Small foldekasser (25x18x9,5 cm).

Med disse fine små foldekasser kan du nemt blande funktion og stil sammen i hjemmet - de vil se godt ud på kontoret og reolerne eller i skufferne, for at holde styr på alle dine småting. De fås i mange farver så du frit kan vælge en eller flere farvekombinationer der passer godt ind i dit hjem.

Mellem foldekasser (Midi og medium)

Mellem foldekasser såsom Aykassas Mini foldekasser (40x30x17 cm) eller Liewood Medium foldekasser (36x25x13,5) kan holde lidt større ting og sager end de helt små foldekasser. Du kan eksempelvis fylde dem med ting til badeværelset, bøger, mindre legetøj og meget mere! Foldekasserne er nemme at flytte rundt på og letvægtige, så du altid kan re-organisere dem og dine ting alt efter behov.

Store foldekasser (Maxi og large)

De store foldekasser såsom Aykasas Maxi foldekasser (60x40x22 cm) og Liewoods Large foldekasser (50x36x19,5 cm) er perfekte til børneværelset. De er store nok til at rumme en masse legetøj, og det geniale er jo at de kan stables ovenpå hinanden og kommer i mange farver, så dit barn nemt kan genkende hvad der er i bestemte kasser.

De vil holde dit barns værelse frit for rod, og gøre det nemt at placere deres legetøj på en organiseret måde efter de har leget med det. Vælg foldekasser i dit barns favorit farver som vil passe perfekt ind på deres værelse.

Foldekasser med låg

Foldekasserne med låg fra Liewood er ideelle til børns legetøj og mange andre sager. De kommer i flere forskellige størrelser og neutrale farver, og det ideelle i at have et låg til dem er selvfølgelig, at de ting du placerer i dem er beskyttet mod snavs og andet når låget er sat på.

De kan nemt stables med andre foldekasser fra Liewood - både dem med- og uden låg. De er også ideelle til plejeprodukter, undertøj, sokker og alverdens andre ting du har brug for at organisere og opbevare på en praktisk og let-tilgængelig måde.

Organiser børnenes legetøj med foldekasser

Foldekasser er praktiske, funktionelle og super belejlige at have på børneværelset. De er nemme at folde sammen i tilfælde af at der ikke er brug for dem, så du kan opbevare næsten uden at de optager plads. Når du skal bruge dem, slår du dem blot op til en kasse igen.

De er produceret i robust plast og er letvægtige samtidig med at de er holdbare. De har håndtag på siden så de er nemme at tage ned fra hylder og for dit barn at bære rundt på. Børn elsker dem på grund af de flotte farver, og vil være glade for at placere deres legetøj i dem når de er færdige med at bruge det.

De kan også med fordel anvendes til kunst- og skriveartikler, samt alle slags andre kreative sager dit barn har på deres værelse. Du kan med fordel købe en stor foldekasse i dit barn yndlingsfarve som du kan placere på gulvet, så de kan fylde den med al deres favoritlegetøj.

Dermed er det altid let-tilgængeligt, synligt, og nemt at smide i foldekassen når det ikke er i brug. Uanset om det er på børneværelset, i stuen eller i gangen, så er vores udvalg af foldekasser ideelle til opbevaring af legetøj og alle andre slags ting og sager du gerne vil holde samling på.

Opbevaringsmuligheder i viktualierummet

Hvis du har et spisekammer i dit hjem, ved du nok kun alt for godt hvor hurtigt det kan blive rodet og uorganiseret. Det kan være svært at finde netop de dåser eller tørre ingredienser du har brug for hvis rummet er fyldt og det hele står meget tilfældigt. 

Hvis dit viktualierum altid føles proppet og svært at navigere igennem, er det nok tid til at få ryddet op derinde og organisere tingene. Når du har skillet dig af med udløbet dåsemad, kan du med fordel anvende foldekasser i forskellige størrelser til at holde rummet rent, organiseret og ryddeligt. Med et stort udvalg af tørre ingredienser, krydderier, dåser, kartoner osv., er det næsten en nødvendighed med et opbevaringssystem for at holde styr på sagerne.

Vores udvalg af foldekasser har et yderst praktisk design, er nemme at rengøre og har god værdi for pengene. De forskellige størrelser gør dem ideelle til alverdens forskellige produkter i viktualierummet, og vil se flotte ud på dine hylder og i dine skabe. 

Opbevar strømper, undertøj m.m. i foldekasserne

Foldekasser er en supergod måde at opbevare ting som strømper, undertøj, huer, halstørklæder, og andet tilbehør fra klædeskabet på. Vores udvalg af foldekasser er perfekte til at opbevare små tøjartikler på, eftersom de passer godt på hylder og i klædeskabet. De større foldekasser er også gode til opbevaring af mindre børns tøj, hvis du ønsker at være ekstra organiseret og have alle tøj kategorier placeret i hver sin kurv. 

Det kan være en god ide at købe flere små eller medium-størrelses foldekasser, da mindre tøjartikler nemt kan blive væk eller rode i en større kasse. Du kan sortere strømper og undertøj i mindre foldekasser, så de er super nemme at finde frem hver morgen og at lægge på plads efter tøjvask.

Foldekasserne er et hit under/over puslebordet

Hvis du har små børn som skal have skiftet ble og pusles om mange dagligt, ved du bestemt hvor vigtigt det er at have alle de rette produkter og udstyr organiseret ved puslebordet.

Foldekasser er helt ideelle at have stående i nærheden af jeres puslebord - de kan rumme alt du har brug for og sortere det hele på en synlig måde, så du hurtigt og nemt kan række ud efter de ting du har brug for.

Køb større foldekasser til jeres bleer og babytøjet, mellem foldekasser til ting som cremer, babyolie, zinksalve, vådservietter, og små foldekasser til kamme, neglesakse etc.

På denne måde kan du nemt få overblik over dine babyprodukter, og holde dem organiseret på en synlig måde så du kan få fat i dem, imens du har et lille barn liggende på puslebordet som du skal holde øje med.

Foldekasser til billige priser

Her hos Kids-world finder du et udvalg af foldekasser i mange forskellige størrelser til rigtig billige priser. Du kan med fordel købe mange forskellige foldekasser til brug overalt i dit hjem, og dermed få organiseret alle dine værelser til billige penge. Når du køber foldekasser fra Kids-world får du endda gratis levering til hele Danmark - uanset hvor mange foldekasser du køber.

Bestiller du inden kl. 15 på en hverdag, sender vi dine foldekasser samme dag. Så tøv endelig ikke med at bestille alle de foldekasser du har brug, og se gerne vores udvalg af andre børneprodukter hvis der er noget du mangler i hjemmet. Vi har et kæmpe udvalg af alverdens tilbehør og udstyr til børn i alle aldre.

Tilføjet kurv