Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

Fabelab Legehus - Build-Basic-Kit - 26 Dele

[XH829]
Fabelab 899,95 DKK

Legehus fra Fabelab

Pragtfuldt Fabelab legehus i lækkert, lyst træ.

Fabelab legehuset kan bygges op på flere forskellige måder, og der er mange timers hyggelig bygge- og rolleleg, som venter i sættet. Fabelab Pocket Friends-bamserne er de perfekte beboere til legehuset, og der kan også tilkøbes dekorationstape og -stickers samt tilføjelseskits, der med særlige facadeelementer kan forvandle legehuset til en anden type bygning som f.eks. en borg eller en villa.

Fabelab legehuset består af 26 forskellige byggeelementer i træ, som er nemme at samle og skille ad uden brug af værktøj.

OBS: Dette sæt er Fabelabs BUILD BASIC Kit, som er "fundamentet" for Fabelabs BUILD-serie. Sættet kan udvides med Fabelabs Add-On-Kits. Pocket Friends-bamser og dekorationstape og -stickers, som ses på billederne, skal tilkøbes og følger IKKE med i sættet.

Anbefalet alder: 4+ år

Dimensioner (emballage):
- 6 x 40 x 19 cm

Model: BUILD BASIC-Kit, Style: 2006238136, Farve: NC

Varenr.: XH829
Status: Ikke på lager
Producent: Fabelab
Type: Dukkehus
MPN: 2006238136 -Multi Colours
Farvekode: Multi Colours
Tags: Fabelab 2006238136 , Fabelab Dukkehus
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Fabelab    Trælegetøj   
Tilføjet kurv