Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

EzPz Mini Cup m. Sugerør - Silikone - Støvet Rosa

[XH914]
EzPz tallerken 159,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

Mini Cup fra EzPz

Skøn EzPz mini cup i rosa silikone.

EzPz sættet består af en Mini Cup, et låg samt et sugerør i blød silikone. Den kan anvendes til både drikke- og madvare og kan tåle både kulde og varme. Den bløde silikone beskytter barnets tænder, og den lille størrelse er perfekt til de små hænder. Koppen har tyngde i bunden samt små knopper og et skridsikkert greb, som skaber stabilitet og minimere spild. 

Barnet kan øve sig med at drikke af den åbne kop. Det udvikler læbefunktionen og sprogudviklingen, og den er med til at lave en god overgang til selvstændig spisning. Koppen har indvendige vinkler som sikrer en stabil strøm af væsken for sikker drikkeindtag.

Barnet kan også øve sig med sugerøret, og den er god til både tykke og tynde væsker. Ved åbningen er der praktiske sanseknopper som udvikler barnets læbefunktion og styrker sugeevnen. Den korte længde på sugerøret giver et godt væskeindtag, og det fremmer vejrtrækningen gennem næsen. Krumningen fremmer læbe- og kæbekontrol for nemmere sug.

Når barnet er godt øvet i at drikke med sugerøret kan den vendes rundt så sanseknopperne og krumningen er nede i koppen. Nu øver barnet sig i at drikke med et mere traditionelt sugerør, mens der stadig tages fordel i den korte længde for forsat sikkerhed.

Sættet tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Anbefalet alder: 12 måneder+

Dimensioner:
- Kop: 6,5 x 8 cm
- Sugerør: 14 x 1 cm

Fremstillet af:
- 100% silikone uden BPA, BPS, PVC og ftalater.

Model: Mini Cup + Straw Training System, Style: EZPZ1058, Farve: Støvet Rosa

Varenr.: XH914
Status: På lager
Producent: EzPz
Type: Kop
MPN: EZPZ1058 -støvet rosa
Farvekode: støvet rosa
Farve(r): Rosa
Tags: EzPz EZPZ1058 , EzPz Kop
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
EzPz    Kop og tudekop    Spisetid    Udstyr   
Tilføjet kurv