Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Doddlebags


Doddlebags madposer

Doddlebags blev designet af en ung mor, som ikke kunne finde en hurtig og let måde at pakke sine børns madpakke på. Doddlebags er genanvendelige mad- og drikkeposer, som gør livet lettere - de kan bruges til stort set hvad som helst.

De er perfekte at tage med to-go til pure-mad, smoothies, yoghurt, dressing, dips til picnics, eller bare almindelig frokost. De har anti-choke låg, så de er også rigtig gode til babymad. De kan også anvendes til maling eller toilet-produkter hvis man rejser.

Der er også tilbehør til Doddlebags såsom Doddlespoon, til at give mad til de mindste. Og Doddlebrush, så poserne kan bruges kreativt sammen med maling.

Poserne er super simple, og det effektive design gør dem nemme at bruge. Man sparer både tid og penge. Doddlebags er hygiejniske og sikre, lette for små børn at holde, kan vaskes i opvaskemaskinen, kan genbruges og genanvendes, og kan også fryses i fryseren.

Gratis fragt ved køb af Doddlebags

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Doddlebags, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Doddlebags her hos os. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv