Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Didriksons Flyverdragt - Polarbjörnen - Salt Purple

[FO561]
Didriksons sko og overtøj til børn 1.599,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra Didriksons

Smuk Didriksons flyverdragt i lilla og navyblå med et batik-lignende mønster i rosa og grå nuancer med logoer og refleksprint.

Didriksons flyverdragten har en aftagelig hætte, som er fæstnet med trykknapper langs den høje krave. På indersiden af kraven er der en blød ribkant. Hætten kan justeres i toppen med velcro og har en flot, imiteret pelskant, der kan tages af ved hjælp af skjulte trykknapper. Skjult i den imiterede pelskant er der en masse reflekterende strå, der tilsammen får kanten virke som én stor refleks.

Ved ærmerne er der praktiske snefang med brede ribkanter med et lille hul til tommelfingeren, og ærmekanten kan strammes ind med en velcrorem. På indersiden ved ærmekanten er der en praktisk plastring, som Didriksons handsker og luffer kan hægtes på.

Buksebenene har praktiske snefang med en indvendig gummibelægning samt aftagelige, justerbare støvlestropper. Åbningerne kan strammes ind med et velcrobånd.

Didriksons flyverdragten har også disse gode egenskaber:

  • 100% vandtæt
  • Vindtæt
  • Åndbar
  • Tapede sømme
  • Meget slidstærkt materiale
  • Refleksdetaljer
  • Vandafvisende coating uden brug af PFC

Didriksons flyverdragten har en elastikkant i taljen, som kan justeres på indersiden. På fronten er der store, praktiske klaplommer med velcrolukning samt en vertikal brystlomme med lynlåslukning. Flyverdragten har praktiske reflekser på ærmer, bukseben og ryggen.

Flyverdragten åbnes fortil ved hjælp af en lynlås med en lang, fleeceforet hagebeskytter og en dobbelt, udvendig vindstolpe, som lukkes til med velcro og en trykknap foroven.

Didriksons flyverdragten er godt vatteret, og indvendigt er der et glatvævet for overalt på nær på siddeflade, der har et for af teddyfleece.

OBS: Flyverdragten er en del af "Extend Size"-serien og kan vokse en størrelse ved at klippe de anviste syninger op.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyamid
- Indre: 100% polyester

Model: Polarbjörnen Cov Pr, Style: 97237150, Farve: A26

Varenr.: FO561
Status: Ikke på lager
Producent: Didriksons
Type: Flyverdragt
MPN: 97237150 -A26
Farvekode: A26
Farve(r): Lilla,Rosa
Tags: Didriksons 97237150 , Didriksons Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Didriksons    Didriksons Flyverdragt    Didriksons Udsalg    Pigetøj   
Tilføjet kurv