Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)

Didriksons Flyverdragt

(6) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Bordeaux/Koksgrå
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Bordeaux/Koksgrå 1.099,95 DKK     Spar 549,98 DKK   
549,98 DKK 


-35%
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Pink/Navy
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Pink/Navy 1.099,95 DKK     Spar 384,99 DKK   
714,96 DKK 


-35%
Didriksons Flyverdragt - Arnesen - Armygrøn
Didriksons Flyverdragt - Arnesen - Armygrøn 1.399,95 DKK     Spar 489,99 DKK   
909,96 DKK 


-35%
Didriksons Flyverdragt - Arnesen - Bordeaux
Didriksons Flyverdragt - Arnesen - Bordeaux 1.399,95 DKK     Spar 489,99 DKK   
909,96 DKK 


-35%
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Petroleum/Navy
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Petroleum/Navy 1.099,95 DKK     Spar 384,99 DKK   
714,96 DKK 


-35%
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Sort
Didriksons Flyverdragt - Björnen - Sort 1.099,95 DKK     Spar 384,99 DKK   
714,96 DKK Didriksons flyverdragter til børn

Kids-world.dk elsker Didriksons flyverdragter, og fører derfor hver sæson et kæmpe udvalg af Didriksons flyverdragter.

Vi har Didriksons flyverdragter til alle de vilde børn i børnehave og skole, som kræver god funktion og vandtæthed. Dragten er kendte for deres gode pasformer og slidstyrker.

Generelt kan man sige at en flyverdragt fra Didriksons er det sikre valg når man vil have noget tøj, der kan holde til rigtig meget leg på legepladsen og brug i udfordrende vejr.

Didriksons flyverdragter er generelt store i størrelserne, dog vil anvisningerne om den enkelte Didriksons Flyverdragt være at finde på hvert produkt.

Didriksons Flyverdragt med extend size

Nogle Didriksons flyverdragter har har indsyet 'en ekstra størrelse' også kaldet "extend size" på engelsk.

Dvs. når barnet er ved at vokse ud af flyverdragten, så kan man pille en syning op i hvert ben og ærme, så dragten derved bliver en størrelse større.

Dette, sammen med den gode holdbarhed, gør at nogle Didriksons flyverdragter kan bruges mere end 1 år til samme barn. Igen står anvisninger om denne information på dragtens produktside.

Nogle Didriksons flyverdragter kan tåle tørreskab. Om lige den Didriksons flyvedragt du har kik på kan, skal du tjekke i produktets beskrivelse.

Husk at finde matchende vinterstøvlerDidriksons Hat og Didriksons luffer.

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Man kan sige, at udseendet kommer i anden række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig. Elsker dit barn at spille fodbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder her hos Kids-world.dk

Vi kender det alle

Vi kender det alle. Selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne falder til jorden - det er ikke altid lige sjovt, og denne problematik kommer vi omkring, når vi giver vores børn ét enkelt stykke tøj på.

Ligeledes er det ikke sjovt for barnet, at gå rundt og fryse i løbet af dagen, så der er ikke mangel på argumenter for, at I som forældre skal investere i en god kvalitetsflyverdragt fra Didriksons. Her hos Kids-world.dk har vi fokuseret på, at gøre det så nemt for jer som forældre at finde alt det tøj, som I skal bruge for at helgardere jeres børn mod kulde og regn.

Tilføjet kurv