25% på Knast, Bjørn Borg & Egg Helmet efterår! Skynd dig - gælder kun i dag d. 12. december!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 15.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Danefæ Taske

(0) Skjul filter  
Køn
Pris

Der er ingen produkter der matcher din filtersøgning!

Danefæ taske

Det er altid rart, at have en bredt udvalg af tasker hjemme i skabet eller skuffen. Tasker kan købes i et væld af farver og udseende, og er du på udkig efter en taske fra Danefæ, er du kommet til det helt rigtige sted.

Danefæ tasker kan bruges til de helt casual dage på arbejdet, til fest eller til de mere formelle begivenheder. Det kan vlr svært at finde den helt rette Danefæ taske, så giv dig endelig god tid til at kigge på de mange tasker fra Danefæ.

Stort udvalg af tasker fra bl.a. Danefæ

Vi fører et stort udvalg fra en lang række mærker, hvor Danefæ naturligvis er et af dem. Sortimentet er stort, så du finder både de helt klassiske tasker til de mere farverige tasker. Så uanset om du er på udkig efter en taske, som kan hjælpe dig med at skille dig lidt ud, eller blot et praktisk taske i en mindre opsigtsvækkende kombination af mønstre og farver, så finder du det her hos Kids-world.dk

Gratis fragt og børnepengebetaling

Når du handler Danefæ tasker her hos Kids-world.dk, har du muligheden for at få leveret din ordre med gratis fragt så længe at ordren skal leveres i Danmark. Det er ligeledes muligt at betale med børnepenge på kredit, sådan at du kan vente med at betale for din ordre, til når børnepengene udbetales.

Tilføjet kurv