Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Calvin Klein støvler til børn

6
Skostørrelse
35%
Calvin Klein Støvler - Sort Calvin Klein Støvler - Sort 532,97 DKK
Oprindeligt:  819,95 DKK  
35%
Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Metallisk Rosa Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Metallisk Rosa 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Sort Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Sort 584,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
35%
Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Sort Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Sort 532,97 DKK
Oprindeligt:  819,95 DKK  
35%
Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Sort Calvin Klein Støvler - Lace-Up - Sort 682,47 DKK
Oprindeligt:  1.049,95 DKK  
35%
Calvin Klein Støvler - Chelsea - Sort Calvin Klein Støvler - Chelsea - Sort 649,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  

Calvin Klein støvler til børn

Når de kolde efterårs- og forårsdage melder sin ankomst, er det rart at være på forkant med fodtøjet i skoskabet Jeres barns fødder skal holdes varme, hvilket Calvin Klein støvlerne er velegnet til.

Her i kategorien finder I hele vores udvalg af Calvin Klein støvler, sådan at jeres dreng eller pige kan blive godt klædt på til de frysende dage, hvor kulden bider godt fra sig. Calvin Klein støvlerne kan købes i flere forskellige størrelser, designs og farver.

Holder jeres barn af at lege udenfor når det er koldt og måske sner, er det en god idé, at I kigger jer godt godt efter et par Calvin Klein støvler i materialer, som tåler kold vind og fugtigt vejr.

Almindelige støver eller ankelstøvler fra Calvin Klein

Det er nødvendigt, at Calvin Klein støvler først og fremmest er designet til et praktisk formål, da deres primære formål netop er, at give en god komfort uden at gå på kompromis med Calvin Klein støvlernes evne til at holde børnenes fødder varme og tørre samt at være slidstærke. Calvin Klein støvlens størrelse skal naturligvis passe, og så er et godt råd, at købe nogle Calvin Klein støvler, som I tænker jer, passer i størrelsen i længere tid.

Almindelige Calvin Klein støvler går forholdsvis langt op på skinnebenet. Almindelige støvler fra Calvin Klein er især anvendelige, når barnet gerne vil gå igennem høj sne eller gå i vandpytter.

Ankelstøvler fra Calvin Klein er brugbare både som almindelig hverdagsstøvler og festsko - og skal der leges, skal det helst ikke være med forhold som sne, slud og dybe vandpytter. Calvin Klein ankelstøvler er ideelle til sjov og leg udenfor i køligt vejr uden at de begrænser ham eller hende i bevæge sig rundt.

Calvin Klein støvler i forskellige farver

Her ved os finder I altid et kæmpe sortiment af støvler til børn - også fra Calvin Klein. Det vil altid være muligt, at finde en støvle uanset farvepræferencer. Er I dermed på udkig efter et par støvler i blå, rosa eller måske metallic mv., er I kommet til det helt rigtige sted.

Og husk endelig at hver gang I handler her hos Kids-world, kan I få leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i DK.

Tilføjet kurv