Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Calvin Klein leggings til børn

3
Størrelse
30%
Calvin Klein Leggings - Sort/Vanilla Stripe Calvin Klein Leggings - Sort/Vanilla Stripe 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Calvin Klein Leggings - Monogram - Mørkegrå Calvin Klein Leggings - Monogram - Mørkegrå 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
35%
Calvin Klein Leggings - 2-pak - Gråmeleret/Sort Calvin Klein Leggings - 2-pak - Gråmeleret/Sort 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

Calvin Klein leggings til baby og børn

Er temperaturen ikke på sit højeste, er det ikke altid nok med en nederdel eller et par shorts. Her kan et par leggings eller tights fra Calvin Klein være lige det I mangler.

Blandt udvalget af leggings fra blandt andet Calvin Klein, finder I leggings til piger og drenge i en bred vifte af farver og stilarter.

Farverne kan være alt fra rolige og neutrale til de meget sprælske og farvestrålende af slagsen, så på den front, burde der også være et par leggings fra Calvin Klein, som kan gå sammen med alt det andet tøj, I har hjemme i jeres garderobeskab.

Køb jeres barns Calvin Klein leggings her

Her hos Kids-world kan I finde et af Danmarks største udvalg af leggings fra blandt andet Calvin Klein til baby og børn. Uanset om det er baby- eller børnestørrelser I jagter.

Vi fører et nydeligt udvalg af leggings fra en række mange andre brands end lige Calvin Klein, så hvis ikke I finder det I søger i denne kategori med leggings fra Calvin Klein til baby og børn, skal I endelig undersøge hvad de andre brands har at tilbyde.

Her hos Kids-world er vi utrolig glade for at kunne tilbyde jer gratis levering, når I bestiller jeres ordre med Calvin Klein leggings til levering i Danmark.

Tilføjet kurv