Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

BRIO tog - damptog, elektrisk tog, godstog m.m.

77
Anbefalet Alder (Legetøj)

BRIO tog

Er du på jagt efter et BRIO tog til det andet BRIO dit barn har i sin samling, er du kommet til det helt rigtige sted.

BRIO tog er velegnede til mange timers hyggelig leg med BRIO, hvor børnene kan lege mens han eller hun udvikler sine sociale færdigheder.

Stort udvalg af BRIO togbaner

Skal du finde dine børns næste BRIO togbane, så behøver du ikke lede længere, for her på siden finder du vores store og varierede udvalg af BRIO tog baner, hvor vi både har komplette BRIO tog baner i sæt, men også forskellige tilføjelser og udvidelser til dine børns BRIO baner.

Det kan også være, at det er udvidelser til din egen BRIO togbane, som du har haft siden din egen barndom og nu har givet videre til dine børn. En BRIO togbane er nemlig legetøj i en helt usædvanlig god kvalitet og kan holde i flere generationer.

Det svenske legetøjsmærke i solidt kvalitetstræ har henrykket børn og barnlige sjæle i over 100 år. Særligt BRIO tog baner har altid været et populært varemærke, der har stået øverst på mange ønskesedler i årenes løb.

Det sjove og helt fantastiske ved en BRIO bane er, at den er rørende nem og fuldstændig intuitiv at samle, da BRIO togbanen sættes sammen skinne for skinne med samlinger, der er komplet magen til dem, alle børn og voksne kender fra puslespil.

På ingen tid kan både store og små børn, og selvfølgelig også voksne, bygge en BRIO bane, der slår det ene sving efter det andet og er spændende at køre sit BRIO tog af sted på. En BRIO togbane indeholder timevis af underholdende, kreativ og fantasifuld leg for både dig, dine børn og dine børns børn.

BRIO tog - Se de mange BRIO tog her

Enhver, der nogensinde har ejet og leget med en BRIO togbane, ved, at sådan en BRIO bane kræver et og typisk også gerne flere BRIO tog. Heldigvis kan du her på siden finde Kids-worlds spændende sortiment af BRIO tog og BRIO lokomotiver.

Om du så er på udkig efter bare ét enkelt BRIO tog eller BRIO lokomotiv, et BRIO tog med vogne, et BRIO tog med tunnel, et BRIO tog med elektriske funktioner eller med fjernstyring, så kan du købe det til dine børn her på shoppen.

Tjek vores udvalg ud og vælg lige præcis det BRIO tog, som passer til jeres samling af BRIO togbaner. Måske er dine børn dybt fascinerede af moderne tog og vil elske at se dem køre af sted helt selv eller med hjælp fra en fjernstyring, eller også er der noget spændende ved de gammeldags BRIO lokomotiver.

Uanset om dine børn har lyst til at lege med det ene eller det andet BRIO tog eller BRIO lokomotiv, så har vi dem i vores sortiment her på siden. Både BRIO tog og BRIO lokomotiver kan fås som manuelle, elektriske og fjernstyrede modeller. 

Elektriske BRIO tog

De fleste børn kan få timevis til at gå med at lege og køre med deres BRIO tog på deres BRIO togbaner. BRIO tog er virkelig en klassiker inden for legetø - og et BRIO elektrisk tog er bestemt ingen undtagelse. Du finder en masse elektriske BRIO tog lige her på siden.

Et BRIO eltog tilføjer selvkørende sjov til toglegen på BRIO banerne. Mange af de elektriske tog kan køre både for- og baglæns og har lys og lyd. Børn, som i forvejen er vilde med BRIO tog, vil komme til at elske at trykke på det elektriske togs knapper og se det tøffe af sted på BRIO togbanens solide træskinner.

Mens det elektriske BRIO tog ved egen kraft udforsker togbanens svingkurver og bakker, kan børnene fortsætte legen med BRIO togsættenes mange andre funktioner og måske gøre passagerer klar til at stige ombord på eltoget ved en perron.

Det er muligt at købe et BRIO tog med batteri, der skal skiftes ud, når batteriet er afladet, hvilket er godt, fordi toget kan komme ud og køre igen med det samme, når batteriet er skiftet. Du kan også vælge et BRIO genopladeligt tog til dine børn, hvor batterierne ikke skal skiftes ud, men i stedet bare lades op.

Fjernstyret BRIO tog

Et BRIO selvkørende tog er et kæmpe hit hos langt de fleste børn. Der kan gå mange eftermiddage både på hverdage og i weekender med at se det lille køretøj suse af sted på BRIO togbanen, som man selv har bygget.

Og legen kan få endnu et lag og blive sjovere, hvis der på BRIO banen kører et BRIO elektrisk tog med fjernbetjening, så børnene selv tager kontrol med togkørslen og styrer et BRIO fjernstyret tog. Med et fjernstyret BRIO tog forenes det bedste fra manuelle BRIO tog og BRIO elektrisk tog.

Et BRIO tog, som er fjernstyret, kan nemlig køres på skinnerne, uden børnene selv skal skubbe det, mens børnene stadig selv styrer togets fremdrift men bare med en fjernbetjening i stedet for med hænderne. Et fjernstyret BRIO tog giver masser af styringsmuligheder.

Et BRIO elektrisk tog med fjernbetjening har ofte knapper med flere funktioner til at styre et BRIO selvkørende tog. Der kan f.eks. være bak- og stopfunktioner, forskellige fartindstillinger og knapper til at aktivere det fjernstyrede BRIO togs lys- og lydeffekter, hvis det har sådan nogle.

BRIO Smart Tech

Med BRIO Smart Tech har det svenske legetøjsfirma taget skridtet videre med elektriske og fjernstyrede BRIO tog og skabt en teknologi, som gør det om muligt endnu sjovere at lege med BRIO legetøj.

BRIO Smart Tech legetøj er BRIO tog og tunneller, som sender og modtager signaler til og fra hinanden, hvilket blandt andet kan udløse lyde- og lyseffekter. Et BRIO Smart Tech tog har Bluetooth, så det kan styres med en tablet eller telefon med en app.

Undersøg vores BRIO Smart Tech tog på denne side og se, om den innovative legetøjsteknologi kunne være fed at få føjet til jeres samling af BRIO tog og togbaner.

BRIO togvogne - Hvad skal dit BRIO tog køre med?

Uanset om dine børn kører med manuelle, elektriske eller fjernstyrede BRIO tog, så er der en ting, som de alle gerne skulle have, måske også gerne flere af dem, nemlig BRIO togvogne. På denne side kan du se hele det fine udvalg af BRIO togvogne, som vi har her hos Kids-world.

På shoppen har vi flere forskellige BRIO togvogne i flotte farver og med forskellige funktioner, der passer til de universer, som BRIO bygger deres legetøj op omkring. Uanset hvilken togvogn, du vælger til dine børn, så passer det til de BRIO tog, som I har derhjemme.

Samtlige BRIO togvogne er nemlig i den samme størrelsesskala og er udstyret med det samme smarte, magnetiske samlingssystem, som BRIO er kendt og elsket for. Om du så vil have en BRIO togvogn til passagerer, dyr, gods eller andet, så har vi en BRIO togvogn til dig og dine børn hos Kids-world.

BRIO togbanesæt

Uanset om dine børn har legetøjskasserne fyldte med BRIO legetøj derhjemme og bare vil have mere, eller om de slet ikke har noget endnu og skal til at stige ombord på BRIOs fantastiske tog af spændende universer, så vil et BRIO togbanesæt være lige noget for dem.

Der findes nemlig et væld af forskellige BRIO sæt, som hver især er sit eget hyggelige univers i både små, mellem og store sæt, hvor du får det hele med i pakken. De største rummer en hel verden, mens de mellem og mindre udgør udsnit af den.
Fælles for alle BRIO togbanesæt er, at de kan leges med helt for sig selv, uden man behøver at have noget andet BRIO legetøj, men de kan selvfølgelig også bygges sammen alle andre BRIO sæt. Tag et kig på vores udvalg af BRIO togbanesæt og kom ét i kurven til dine børn.

BRIO startsæt: Min første togbane

Skal du og dine børn i gang med at prøve at lege med BRIO for første gang, så har vi hos Kids-world lige de rette BRIO sæt til jer. Til de mindste børn har BRIO lavet en “My first”/”Min første”- serie med flotte farver og indhold, der henvender sig til aldersgruppen. Find en BRIO min første togbane her på siden.

Vi har også flere BRIO startsæt, som er særligt gode, hvis der I familien slet ikke findes andre BRIO togbaner, men ethvert BRIO tog startsæt kan naturligvis leges med af alle. Et BRIO startsæt indeholder alt, dine børn skal bruge, for at komme i gang med legen. Det kan selvfølgelig også bygges sammen alle andre BRIO sæt.

BRIO togskinner - Find dem alle her

Fundamentet for ethvert BRIO togsæt er de fremragende, solide BRIO togskinner, som BRIO togene kører af sted på. BRIO togskinner er lavet af kvalitetstræ og er langtidsholdbart legetøj, som tilmed sættes sammen nemt og intuitivt med et samlingsprincip, der kendes fra puslespil.

Brio togskinner findes i alle mulige former og størrelser og vil tage dine børn med, hvorhen det end skal være. Ethvert BRIO togbanesæt kan suppleres med yderligere BRIO togskinner, som du finder mange af her på siden som egne sæt.

BRIO togskinner kan du købe som lange, korte, lige, buede, sporskife, opadgående, nedadgående eller med helt en særlig funktion, som gør BRIO togskinnen til mere end bare endnu en togskinne. Se vores udvalg af BRIO togskinner og udvid dine børns samling i dag.

Skal du have en BRIO bro eller en BRIO tunnel med?

Ønsker dine børn sig en BRIO bro eller en BRIO tunnel til gøre deres BRIO togbaner endnu mere avancerede og spænde at køre på. Så kig du endelig videre her på siden, hvor vi et udvalg af BRIO broer og BRIO tunneller til togbaner, hvis du skal have sådan nogle med.

Med en BRIO bro og en BRIO tunnel sker der pludselig noget andet og mere på togbanestrækningen. Det kan ægge børnenes fantasi. Det er måske lige efter en BRIO togbane bro, at der skal ske noget spændende på rejsen eller i en tunnel, at toget får funktionsfejl og må tilkalde hjælp.

For endnu mere sjov og flere effekter kan dine børn prøve en af BRIOs Smart Tech tunneller, der kan sende og modtage signaler til og fra kompatible BRIO Smart Tech tog og give lyd- og lyseffekter.

Togets hjem - Find en BRIO remise eller en BRIO garage

Når et BRIO tog ikke er ude at køre, skal det have sted at køre hen og holde stille. Et hjem til toget, som mange børn ville kalde det. Her på shoppen har vi flere hjem til dine børns BRIO tog, da vi i vores udvalg har BRIO remiser og BRIO garager.

En BRIO remise er ligesom en stor garage til BRIO tog. Skinnerne kan føre togene helt over foran remisen, hvor en drejeskive kan få et BRIO tog ind på sin rette, ledige plads. Med en BRIO garage får togene også et sted at køre hen, hvor de kan holde stille.

BRIO togstation

Hvis der er noget, som gør en BRIO togbane komplet, så er det en BRIO togstation. Med en BRIO togstation forvandles en sjov strækning af BRIO togskinner til en verden, hvor toget pludselig har en destination og naturligt kan tage folk, dyr eller gods med ind i den verden.

Med en BRIO togstation vil der komme endnu flere historier med ind i legen. Børn vil elske at stoppe ved BRIO togstationen og finde på formål til dem, der skal af og på. Enhver BRIO togstation føjes til ethvert BRIO togbanesæt.

Der findes BRIO togstationer både uden og med funktioner, såsom lydoptager, så inspicer vores sortiment og find jeres næste BRIO togstation, som gør jeres BRIO togbanesæt komplet.

Sådan får du de bedste BRIO togbane tilbud

Her på shoppen har vi altid en helt masse rigtig gode tilbud på en flere forskellige produkter. Vil du gerne finde et godt tilbud på BRIO, er det først og fremmest i vores udsalgssektion, du skal holde dig opdateret. Du skal bare klikke på “Udsalg” øverst i baren til højre på vores hjemmeside.

Når vi kører BRIO udslag, vil du her finde BRIO skinner tilbud, BRIO togbane tilbud, BRIO togskinner tilbud samt en masse andre gode tilbud.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får alle de spændende nyheder først, information om nye mærker og endda mulighed for forspring til udsalgene samt specielle rabatter til nyhedsbrevsmodtagere.

Udforsk hvad vi ellers har af BRIO

Du kiggede sikkert forbi denne kategori for at udforske vores udvalg af BRIO tog-modeller, men vi synes nu også, at du bør udforske vores andre kategorier med BRIO såsom BRIO tog-modellerne kan du også finde meget andet BRIO: BRIO Classic, BRIO Gåvogne, BRIO Racerbiler, BRIO World og/eller BRIO Babylegetøj.

Vi leverer også BRIO tog helt gratis

Når du handler her hos Kids-world, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med et BRIO tog helt uden beregning. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og som vi vil blive ved med at gøre.

Når det er sagt, håber vi på, at du fandt det BRIO tog i sortimentet af BRIO tog, som du ledte efter.

Har du nogle bestemte ønsker, måske et bestemt produkt fra BRIO, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig bare kontakte vores kundeservice.

Tilføjet kurv