Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Opbevaringsbokse

203
35%
Petit by Sofie Schnoor Kuffertsæt - 3-pak - Rosa Petit by Sofie Schnoor Kuffertsæt - 3-pak - Rosa 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%

Opbevaringsbokse og opbevaringskasser

Opbevaringsbokse og opbevaringskasser er virkelig et must-have både på børneværelset, i stuen og andre - rum afhængig af størrelsen på jeres hjem. Børn har bestemt en tendens til at efterlade deres legetøj rundt omkring, men med gode opbevaringsmuligheder i forskellige størrelser og former bliver det nemt at opbevare forskelligt legetøj sikkert, når de er færdige med at lege.

At lære børn at rydde op og holde deres ting organiseret i en tidlig alder hjælper med at lære dem gode vaner, som vil holde ved hele livet. Du kan begynde med at investere i en legetøjskasse, der fungerer som opbevaringssted til alt dit barns yndlingsleg

etøj. En legetøjskasse kan hjælpe med at sikre, at alt legetøjet bliver opbevaret på et sted, så gulvet er sikkert at gå på inde på dit barns værelse. Nogle opbevaringskasser har sikkerhedshængsler, håndtag eller låg, som gør opbevaring og det at flytte rundt på dem endnu nemmere. Overvej mængden af dit barns legetøj og vælg derefter en eller flere opbevaringskasser der passer perfekt til dem.

Stort udvalg af bokse og kasser til opbevaring

Heldigvis finder du et kæmpe sortiment af forskellige typer bokse og kasser til opbevaring her hos Kids-world. Du bør dog overveje flere ting, inden du beslutter dig for, hvilke bokse og kasser der passer bedst hjemme hos dig.

Først og fremmest bør du overveje størrelsen på boksen. Overvej dens mål og det område du, som vil stille den på og sørg for, at den kan rumme det legetøj, som du har i tankerne.

Hvis du har et lille barn i hjemmet, bør du overveje bokse og kasser uden skarpe kanter. Du kan eventuelt sætte nogle velcrobeskyttere i hjørnerne, når du får dem for at beskytte dit barn, så de ikke river sig på hjørnerne, eller kommer til skade.

Du finder også bokse og kasser i alverdens materialer. Mest almindeligt er plastik og træ, men der findes skam også sammenfoldelige kasser i kanvas og mange andre materialer, alt efter hvad du har behov for. Hvis du har begrænset plads, er sammenfoldelige kasser en god løsning. De sparer dig plads og du undgår at skulle samle dem og skille dem ad igen og igen.

Opbevaringskasser med låg

Hvis dit barn har en del legetøj, som endnu ikke har en organiseret plads på børneværelset, er opbevaringskasser med låg den ideelle løsning til at få styr på sagerne og få værelset til at se pænt og ryddeligt ud. Du kan finde opbevaringskasser med låg i mange forskellige størrelser, så du uanset dit barns samling af legetøj kan få diverse små og store ting organiseret på den helt rigtige måde. Vi har opbevaringskasser i mange flotte designs, som vil pynte rigtig meget på børneværelset, samtidig med at de holder styr på sagerne. En opbevaringskasse med låg beskytter også alt det legetøj, som den indeholder mod støv og snavs. Det kan derfor klart anbefales at købe en eller flere opbevaringskasser med låg til dit barns legetøj.

Opbevaringsboks med låg

Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af opbevaringsbokse med låg. De er ideelle til opbevaring af mindre ting, som ellers kan blive væk eller rode meget, hvis de ikke opbevares i en kasse med låg. Hvis dit barn er vild med LEGO®, kan du med fordel tjekke vores opbevaringsbokse formet som LEGO®-klodser ud. De har låg på og findes i flere størrelser og farver. Du kan naturligvis bruge dem til opbevaring af dit barns LEGO®-kollektion, eller hvad som helst andet der passer ned i, som du har brug for opbevaring til.

Plastkasser med låg

Vælger du at købe plastkasser med låg, har du den fordel at låget beskytter plastkassens indhold mod støv og snavs. Dermed kan de godt bruges til børnetøj og tilbehør, såsom sokker, undertøj, t-shirts osv. Hvis dit barn har en stor samling legetøj, kan det også være en god ide at købe flere plastkasser til at organisere det. En anden fordel er, at kasserne nemt kan stables ovenpå hinanden takket være låget. Med mærkater udenpå, som beskriver indholdet, eller gennemsigtige plastkasser er det super nemt for dit barn at vide, hvad der er i hvilken kasse.

Opbevaringsbokse til perler

Hvis dit barn elsker at lege med perleplader eller at lave sine egne smykker, har du absolut brug for en eller flere opbevaringsbokse med flere rum og lås på. På den måde kan dit barn nemt organisere deres perlesamling efter farver, størrelser, snor, låse osv. på en sikker måde, så der ikke ligger perler rodet sammen i enkelt kasse uden opdelte rum i.

Hvad med et af de populære LEGO® Storage opbevaringsbokse?

De fleste børn, som er fans af LEGO®, vil være helt vilde med en LEGO® Storage opbevaringsboks. De er formet som LEGO®-mænd og LEGO®-kvinders hoveder og kommer i forskellige størrelser. De er både en herlig dekoration på dit barns værelse og samtidig enormt praktiske til at opbevare LEGO® eller andre byggeklodser eller legetøjssæt i. De har låg på og kan nemt stables ovenpå hinanden. Det kunne eventuelt blive til en hel samling af LEGO® Storage opbevaringsbokse.

Vi har også kurve til eksempelvis strikketøj

Hvis du er glad for diverse former for hobbyarbejde, såsom strikning, finder du også masser af gode opbevaringsmuligheder til dine kreative sager her hos Kids-world. Vi har et stort udvalg af forskellige kurve, opbevaringsbokse, kasser og diverse andre opbevaringsløsninger, så du altid kan finde noget, der passer til dit specifikke formål. Du kan finde kurve både med og uden låg, som vil egne sig særligt godt til alt dit garn, strikkenåle, opskrifter og hvad du ellers gerne vil have liggende ved siden af sofaen her til vinter.

Tandæsker til de mindste

Hvis dit barn er begyndt at tabe sine mælketænder, så det er tid til et besøg af tandfeen, vil de elske at have en fin tandæske til opbevaring af mønter og mælketænder. Vi kan klart anbefale dig at tage et kig på de skønne tandæsker fra brandet Kids by Friis, som fås i skønne designs, med skuffer til den første hårlok samt en til mælketænder. Disse tandæsker har også søde designs med dyr og barnets stjernetegn ovenpå, hvilket er en herlig detalje, som gør dem ekstra personlige og unikke.

Tilføjet kurv