Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bamser m. lys til børn

34
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
NatureZoo Bamse - 45 cm - Kanin - Rosa NatureZoo Bamse - 45 cm - Kanin - Rosa 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Bon Ton Toys Bamse - 30 cm - Snuffy - Light Wash Denim Bon Ton Toys Bamse - 30 cm - Snuffy - Light Wash Denim 134,97 DKK
Oprindeligt:  224,95 DKK  

Bamser med lys

Der er intet bedre end en blød bamse når det er sengetid. Bamser skaber ro og tryghed for børn - og så er de enormt dejlige at kramme om natten.

Hvis dit barn er bange for mørket, kan det være en fantastisk gave at give dem en bamse med lys. Med kombinationen af en sød bamse og et blidt lys, skabes der en unik natlampe på børneværelset.

Bamser med lys kan hjælpe børn med at falde i søvn. Det afdæmpede lys i bamser kan ofte skifte farve og skaber en rolig atmosfære inden sengetid.

Bamser med lys er super praktiske. Lyset slukker automatisk efter en periode - lige nok til at børn kan falde i søvn. Vores udvalg af bamser med lys er meget bløde og dejlige at kramme.

Du finder mange forskellige dyr som bamser med lys. Vores store udvalg indeholder med garanti dit barns nye bedste ven ved sengetid.

Hvad er bamser med lys?

En bamse med lys kombinerer en bamse med ideen om en natlampe. De skaber et magisk, beroligende miljø på børneværelset, som hjælper børn med at falde i søvn.

Mange af vores bamser med lys har forskellige indstillinger. Du kan justere lyset efter farve, tid og farveskift. Med indbyggede timere slukker bamser med lys selv efter en periode. Dermed behøver voksne ikke snige sig ind på børneværelset, for at slukke dem.

Send dine børn af sted til drømmeland med en herlig bamse med lys. Den vil blive deres bedste ven, når det er sengetid. En bamse med lys vil skabe tryghed og hjælpe børn som er mørkeræd.

Bamser med lys i mange forskellige farver

Hvis dit barn elsker en helt bestemt farve, kan du nok finde en bamse med lys, som passer til netop dem.

Vi har bamser med lys i alle regnbuens farver: grøn, gul, lyserød, blå, lilla, hvid, brun og mere endnu. Mange af vores bamser med lys har forskellige farver, hvilket giver dem et sødt og realistisk look.

Bamser med LED-lys har ofte den funktion, at børn kan skifte farve og styrke på bamsens lys. Dette gør det endnu sjovere at kramme og sove med en bamse med lys.

Stort udvalg af bamser med lys

Børn har forskellig smag angående bamser. De kan lide forskellige typer dyr, karakterer, farver, størrelser osv.

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af forskellige typer bamser med lys. Vi har traditionelle bjørne, drager, dinosaurer, enhjørninger, kaniner, hvaler, hunde, pindsvin og mange andre slags bamser med lys.

Uanset dit barns alder kan du finde en perfekt bamse med lys til dem i vores webshop. Vi har bamser med lys fra alle de bedste brands og til alle budgetter.

Gratis fragt på bamser med lys

Når du køber en bamse med lys fra Kids-world, får du altid gratis fragt på en hvilken som helst adresse i Danmark.

Vi sender din bamse med lys inden for 1-2 hverdage. Du får dermed både gratis fragt og hurtig levering garanteret.

Gå ikke glip af vores fantastiske tilbud, hvis du er på udkig efter en eller flere bamser med lys til dine børn.

Tilføjet kurv