Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

adidas Performance Fodboldsæt - Real Madrid - Turkis

[SR473]
adidas Performance til børn 499,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Fodboldsæt fra adidas Performance

Fedt adidas Performance fodboldsæt i en lækker AeroReady kvalitet, som målmanden for den spanske kongeklub Real Madrid C.F. spiller i på hjemmebane. Fodboldtøjet består af en t-shirt og et par shorts.

adidas Performance t-shirten er turkis og navyblå med et fint mønster i halskraven og siderne. T-shirten har korte ærmer og V-udskæring med krave. Klubbens logo er på venstre bryst og brandets logo på det højre, mens Real Madrids trøjesponsor har deres logo printet på maven. De tre velkendte adidas striber er at finde på skuldrene.

adidas Performance shortsene er også turkis og navyblå. På fronten er der et print af Real Madrids klublogo og adidas Performance logoet. Shortsene har en god elastikkant i livet, som sikrer en god pasform. De tre velkendte adidas striber er at finde i siderne.

Fremstillet af:
- T-shirt: 51% polyester + 49% genanvendt polyester
- Shorts: 100% genanvendt polyester

Model: Real H GK Mini, Style: FQ7474, Farve: icey blue

Varenr.: SR473
Status: Ikke på lager
Producent: adidas Performance
Type: Fodboldsæt
MPN: FQ7474 -icey blue
Farvekode: icey blue
Farve(r): Turkis
Tags: adidas Performance FQ7474 , adidas Performance Fodboldsæt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Tilføjet kurv