Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

Wheat Flyverdragt - Mørkblå m. Pels

[OE521]
Wheat babytøj og børnetøj 899,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra Wheat

Lækker Wheat flyverdragt til de mindste størrelser i en skøn mørk blå farve spækket med reflekser på for- og bagsiden.

Flyverdragten har en fleeceforet aftagelig hætte med trykknapper omkring halsåbningen og en imiteret pelskant omkring hovedet som nemt kan fjernes med almindelige knapper på indersiden af hætten.

På fronten har flyverdragten to lynlåse på fronten: En fra hals og ned til venstre ben, og en anden fra hals til ned på brystet, så der også er mulighed for udluftning. I det øverste af lynlåsen er der to velcrofolder, som sørger for, at flyverdragten er nem at lukke uden at lyne op i tøjet indenunder. Dragten har også en lomme på brystkassen der lukkes med to trykknapper. I lommen er der en refleks elg, som kan hænge ud ad lommen for øget synlighed.

I ærmerne er der fleeceforede elastikkanter, som slutter til omkring håndleddet uden at stramme. Der er også elastikkanter ved anklerne, hvor der også er aftagelige støvlestropper til at holde styre på støvlerne. Elastikkanten her har gummikanter indvendigt, så de sidder tættere omkring støvlerne.

Indvendigt er flyverdragten foret med blødt fleecefor i overkroppen, og nylonfor i ærmer og ben, så dragten er nem at trække op omkring kroppen med alt det store vintertøj. Mellem det inderste og det yderste lag er flyverdragten isoleret med thermolite, som er et let og effektivt isoleringsmateriale.

Wheat har sørget for, at flyverdragten har nogle gode egenskaber til vintersæsonen. Dragten er nemlig både vandafvisende, men også vind- og vandtæt testet ved et vandsøjletryk på 10.000mm. Derudover er flyverdragten også åndbar testet ved en åndbarhed på 10.000, så det altid er en positiv oplevelse at bære dragten. Alle dragtens sømme er tapede, så vandet ikke trænger ind.

Fremstillet af: 100% polyester.

Model: Snowsuit Fur, Style: F153790096, Farve: 0007 Dark Blue

Varenr.: OE521
Status: Ikke på lager
Producent: Wheat
Type: Flyverdragt
MPN: F153790096 -0007
Farvekode: 0007
Tags: Wheat F153790096 , Wheat Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv