Efterårsstyles fra Tommy Hilfiger nedsat 25% i dag KUN i dag d. 19. december! Gælder også Reebok og GoBabyGo
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Wheat Disney Sengetøj

(0) Skjul filter  
Køn
Pris

Der er ingen produkter der matcher din filtersøgning!

Lækkert sengetøj fra Wheat Disney

Er du på udkig efter noget Wheat Disney sengetøj? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har et bredt ud udvalg af Wheat Disney sengetøj i god kvalitet. Sengetøjet fra Wheat Disney kommer i flere forskellige styles - både til drenge og piger - så kig dig omkring i vores udvalg, og se om ikke du finder et smart sæt sengetøj.

Sengetøjet består som regel af et pudebetræk og et dynebetræk. For god ordens skyld skal du dog kontrollere beskrivelsen af produktet, om hvorvidt der følger et pudebetræk med. Pudebetrækkene lukkes enten med foldelukning, snore eller med skjulte knapper - dette står også beskrevet i produktbeskrivelsen.

Kæmpe udvalg af sengetøj fra mange kendte brands

Vores sortiment er stort og bredt, sådan at vi kan tilbyde dig præcist det sengetøj, som du er på udkig efter. Hvis du derfor ikke finder det helt rigtige sæt Wheat Disney sengetøj, skal du endelig ikke tøve med at kigge rundt i de andre kategorier.

Du finder også andet end sengetøj fra Wheat Disney

Foruden sengetøj, finder du også rigtig mange andre produkter fra Wheat Disney her hos Kids-world.dk. Når du handler hos os, får du ved levering af pakken i Danmark, fragten betalt af os. Så hold derfor altid øje med de nye styles, som løbende tilføjes til kollektionerne.

Tilføjet kurv