Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Viking sneakers til børn

18
Skostørrelse
35%
35%
Viking Sko - Aery Breeze - Pink/Gul Viking Sko - Aery Breeze - Pink/Gul 337,97 DKK
Oprindeligt:  519,95 DKK  
35%
Viking Sko - Tex - Aery Track Low F GTX - Antique Rose Viking Sko - Tex - Aery Track Low F GTX - Antique Rose 506,97 DKK
Oprindeligt:  779,95 DKK  
35%
Viking Sko - Tex - Elevate Low - Sort/Koksgrå Viking Sko - Tex - Elevate Low - Sort/Koksgrå 552,47 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
35%
Viking Sko - Tex - Cascade Low III GTX - Sort Viking Sko - Tex - Cascade Low III GTX - Sort 506,97 DKK
Oprindeligt:  779,95 DKK  
35%
Viking Sko - Rex - Spectrum Low Gtx R - Gul m. Refleks Viking Sko - Rex - Spectrum Low Gtx R - Gul m. Refleks 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
Viking Sko - Aery Breeze - Blå/Neongul Viking Sko - Aery Breeze - Blå/Neongul 337,97 DKK
Oprindeligt:  519,95 DKK  
35%
Viking Sko - Tex - Spectrum Low GTX R - Pink m. Refleks Viking Sko - Tex - Spectrum Low GTX R - Pink m. Refleks 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
Viking Sko - Tex - Cascade Low III GTX - Navy Viking Sko - Tex - Cascade Low III GTX - Navy 506,97 DKK
Oprindeligt:  779,95 DKK  
35%
Viking Støvler - Tex - Elevate Mid - Sort/Koksgrå Viking Støvler - Tex - Elevate Mid - Sort/Koksgrå 617,47 DKK
Oprindeligt:  949,95 DKK  
35%
Viking Sko - Tex - Aery Track Low F Gtx - Armygrøn Viking Sko - Tex - Aery Track Low F Gtx - Armygrøn 506,97 DKK
Oprindeligt:  779,95 DKK  
40%
Viking Sko - Alv Vel - Navy Viking Sko - Alv Vel - Navy 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Viking Sko - Alv Lace - Navy Viking Sko - Alv Lace - Navy 329,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
Viking Sko - Tex - Arendal GTX - Plum/Dusty Pink Viking Sko - Tex - Arendal GTX - Plum/Dusty Pink 480,97 DKK
Oprindeligt:  739,95 DKK  
40%
Viking Sko - Tex - Engenes GTX - Hvid/Orange Viking Sko - Tex - Engenes GTX - Hvid/Orange 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  

Viking sneakers til børn og unge

Er vi ved at være der på året hvor børnene godt kunne bruge et par Viking sneakers? Her hos Kids-world finder I et muligvis Danmarks største udvalg af sneakers fra bl.a. Viking til børn og unge, som de med stor sandsynlighed vil blive glade for at bruge.

Der er bare noget rart ved, at kunne løbe rundt i et par ekstra seje Viking sneakers - så hvorfor ikke give dem et par Viking sneakers på? Sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem rigtig gode til de legelystne børn, som naturligvis ikke skal hæmmes af noget tungt fodtøj.

I kan bruge Viking sneakers store dele af året

Børnene kan bruge deres nye sneakers fra Viking i mange forskellige forbindelser. Vores spændende udvalg af sneakers fra Viking burde give jer en god chance for at finde nogle lækre sneakers til jeres barn eller børn, som han eller hun vil blive glad for at få.

Sneakers fra Viking er den ideelle partner til leg, når det er vigtigt at barnets fødder er beskyttede, mens skoene samtidig ser smarte ud. Fodtøjet skal passe så godt som muligt til foden, sådan at jeres børn ikke skøjter rundt i dem, eller at hælen gnaver.

Børn er mestre i at slide deres fodtøj

Er det ikke jeres dreng eller piges første par sneakers fra Viking, er I sikkert allerede bevidst om, at både piger og drenge er mestre i at nedslide deres sneakers inden for en kort periode. Det er ikke meget anderledes, end at vi voksne også slider vores fodtøj.

Hvor lang tid går der? Det svinger meget, nogle børn skal kun bruge et fåtal af måneder på, at slide deres nye sneakers op.

Hold derfor gerne øje med, hvordan deres sneakers ser ud - er de ved at se slidte ud, er det nok ved at være på tide, at lede efter et nyt par.

Fodtøj som holder på varmen

Sneakers er som regel en helt lukket sko, hvilket er medvirkende til, at børn kan holde varmen i de fleste perioder på året.

En sjov ting er, at vi afgiver ca. 200 ml sved fra vores fødder om dagen. Så det er derfor anbefalingsværdigt at købe to par, til de dage hvor der er behov for, at de bliver luftet.

stort udvalg af sneakers fra bl.a. Viking

Finder I ikke det helt rigtige par Viking sneakers her i kategorien, skal I helt sikkert tage et kig i vores hovedkategori med sneakers til børn, da vi har et af Danmarks største sortimenter.

Gratis fragt hos Kids-world

Her på shoppen har I altid mulighed for at få sendt jeres ordre helt uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle ordrer til en dansk adresse - uanset hvor stor jeres ordre er.

Klik jer derfor gerne rundt i vores store udvalg af Viking sneakers. Nu hvor I alligevel er i gang med at finde nogle nye sneakers til ungerne, er det måske også en god idé at kontrollere, om I har overtøjet klar til de kommende perioder på året.

Tilføjet kurv