Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

TIMIO Interaktiv Lydafspiller - Skandinavia Starter Kit

[FN173]
TIMIO 749,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

Interaktiv lydafspiller fra TIMIO

Smart TIMIO interaktiv lydafspiller, som er en skærmfri og udviklende lege-enhed til børn, hvor der afspilles lyd, læses op og spilles quiz. Dette er startpakken for den skandinaviske udgave og kommer med fem magnetiske disks med hvert sit tema:

  • Disk 1: Dyr - tryk på et dyr for at høre, hvad det hedder og siger (indeholder også en quiz, som aktiveres ved at holde ?-knappen inde i 2 sekunder)
  • Disk 2: Klassisk musik - afspiller 12 stykker klassisk musik
  • Disk 3: Transportmidler: tryk på et transportmiddel for at høre, hvad det hedder og siger (indeholder også en quiz, som aktiveres ved at holde ?-knappen inde i 2 sekunder)
  • Disk 4: 12 vuggeviser og naturlyde - beroligende vuggeviser og naturlyde á 5-10 minutters varighed, der hjælper barnet med at falde i søvn
  • Disk 5: Godnathistorier: 12 korte godnathistorier for børn á omkring 1 minuts varighed

De magnetiske disks sættes nemt på afspilleren, der kan stå selv. Selve den interaktive afspiller har LED-lys, højtaler, indgang til jackstik og kan afspille de magnetiske disks på otte forskellige sprog: dansk, svensk, norsk, engelsk, fransk, tysk, spansk og italiensk.

På hvert sprog er der 100+ minutters indhold. Det er muligt at købe flere disks med andre sjove og lærerige temaer.

Den interaktive TIMIO lydafspiller er let at bruge og stimulerer hørehansen, den sproglige udvikling og forståelse og lærer barnet at aflæse, tolke og forstå.

Lydafspilleren behøver ingen internetforbindelse, og den er nemt at have med på farten. Der medfølger endda en smart opbevarings-stofpose til de magnetiske disks.

Anbefalet alder: 2-6 år

Bemærk: anvender 3 x AA-batterier, som ikke medfølger

CE-mærket.

Style: TM-TM03-03

Varenr.: FN173
Status: På lager
Producent: TIMIO
Type: Højtalere
MPN: TM-TM03-03 -NC
Farvekode: NC
Tags: TIMIO TM-TM03-03 , TIMIO Højtalere
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Højtaler    Legetøj    Læringsspil    Shop legetøj efter alder    Spil    Tilbehør    TIMIO    2 år    3 år    4 år    5 år    6 år   
Tilføjet kurv