Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Timberland uv-badetøj til børn


Badetøj fra Timberland

Skal i bruge noget af ferien ved poolen eller på stranden, finder I her vores sortiment af badetøj fra Timberland til børn..

Badetøj er et must-have, når vi når derhen på året, hvor I vil bruge dagene på stranden. Badetøj fra Timberland kan bruges til flere anledninger, da Timberland badetøj også er lækre at have på, på ferien, eller når I skal gå en tur på stranden.

Pænt og praktisk Timberland badetøj til børn i alle aldre

Piger og drenge nyder at lege ude, når vejret ellers er til det. Om sommeren er en tur til vandet et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have Timberland badetøjet liggende klar til brug i garderobeskabet.

Ift. badetøjets look, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn kan godt lide, at deres badetøj har et logo, særlige mønstre eller flere farver.

Beskyt badetøjet fra Timberland

Badetøj kan holde til en del, men en tur i svømmehallen eller på stranden kan være hårdt for jeres badetøj fra Timberland. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid er ensbetydende med formindsket holdbarhed for badetøjet. Derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Timberland altid vaskes med omhu.

Dette gør I bedst ved at vaske Timberland badetøjet i noget koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo kort tid efter, at det har været brugt. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Sidste tip: Køb Timberland UV-badetøj

Vores sidste tip til jer er, at kigge efter noget UV-beskyttende badetøj, så jeres barn er beskyttet mod solens UV-stråler.

Her på Kids-world.dk tilbyder meget smart UV-beskyttende badetøj til drenge og piger.

Tilføjet kurv