Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Ticket To Heaven Vinterjakke - Blå Denim

[OG296]
Ticket To Heaven børnetøj og babytøj 999,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Vinterjakke fra Ticket to Heaven

Smart Ticket to Heaven vinterjakke med et flot denimlook med de klassiske orange syninger og metaltrykknapper.

Vinterjakken har en aftagelig hætte, der sidder fast med trykknapper, og som er foret med en dejligt blød, navy bomuld. Øverst er der elastikkanter, så den sidder godt til hovedet, og den kan justeres med et velcrobånd i toppen, så den får den helt rigtige pasform. Den kan desuden lukkes ved hagen med to trykknapper, så den skærmer godt for vinden.

Ved håndleddene er der praktiske snefang med et lille hul til tommelfingeren. I bunden er der elastikkanter i siderne, som sørger for, at jakken sidder tæt til benene.

Vinterjakken har også følgende egenskaber:

  • Vandtæt med et vandsøjletryk på 5.000 mm
  • Åndbar med en åndbarhed på 5.000 g
  • Vindtæt coating
  • Tapede sømme
  • Ticket to Heaven vinterjakken har praktiske, fleeceforede forlommer, der lukkes med en lynlås, og der er flotte brystlommer med klaplukning, der lukkes til med en trykknap. Vinterjakken lukkes med en gennemgående lynlås med dobbelt vindstolpe, som lukker kulde og vind ude.

    I bunden er der et praktisk snefang, så sne og kulde holdes ude, og varmen bliver inde i jakken. Jakken har i den øverste del af kroppen en blødt bomuldsfor, mens ærmerne og den nederste del af jakken er foret med et glatvævet materiale, så jakken hurtigt kan tags af og på. Der er praktiske refleksstriber på skuldrene og hætten, og der er også reflekser på lynlåsenes vedhæng, på det ene ærme og på hætten, så barnet lettere bliver set, når det udenfor i de mørke timer.

    Fremstillet af:
    - Ydre: 100% polyester
    - Indre: 100% bomuld
    - Ærmefor: 100% polyamid
    - Vattering: 100% polyester

    Model: Jacket Mingus With Detachable Hood, Style: 6624609, Farve: 0013

    Vinterjakken er testet på SGS i Frankrig og det danske DTI for at sikre, at de følger de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Vinterjakken er uden snore eller andre ting, der kan skade barnet, og Ticket to Heaven stræber efter, at kvaliteten er den højeste i branchen.

    Varenr.: OG296
    Status: Ikke på lager
    Producent: Ticket To Heaven
    Type: Vinterjakke
    MPN: 6624609 -0013
    Farvekode: 0013
    Farve(r): Blå
    Tags: Ticket To Heaven 6624609 , Ticket To Heaven Vinterjakke
    Vis levering for: 

    Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

    Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

    Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

    Se flere lignende produkter her:  
    Ticket To Heaven    Ticket To Heaven Jakke    Ticket To Heaven Vinterjakke    Drengetøj   
    Tilføjet kurv