Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Ticket To Heaven Dunjakke - Malcolm - Blå

[OE607]
Ticket To Heaven børnetøj og babytøj 999,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Dunjakke fra Ticket to Heaven

Smart Ticket to Heaven dunjakke i Malcolm modellen i en flot blå farve med brune detaljer lige til at pifte vintersæsonen op.

Dunjakken har en aftagelig hætte der kan tages af med trykknapper omkring halsåbningen. Hætten har en sort kant omkring åbningen og er foret med nylonfor.

Jakken har en gennemgående lynlås fortil samt to rummelige lynlåslommer foret med nylonfor. Desuden er dunjakken også udstyret med synlige reflekser, så det er nemmere at blive set i trafikken i de mørke timer.

I ærmerne er der vindfang i et blød elastisk materiale med hul til tommelfingeren, så vinden ikke trænger ind, og så varmer det også lige det mere omkring hånden. Indvendigt er jakken foret med nylonfor, så jakken er hurtig at tage på i farten. Mellemlaget er fyldt op med dun og fjer lige til at holde varmen i.

Ticket To Heaven jakken er naturligvis fuldt åndbar med en åndbarhed på 8.000g og er med tapede sømme så den er 100% vandtæt testet ved et vandsøjletryk på 8.000mm.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% nylon.
- Indre: 100% polyester.

Model: Mini Ribstop Malcolm, Style: T153-010234-1083, Farve: T5250

Varenr.: OE607
Status: Ikke på lager
Producent: Ticket To Heaven
Type: Dunjakke
MPN: T153-010234-1083 -T5250
Farvekode: T5250
Farve(r): Blå
Tags: Ticket To Heaven T153-010234-1083 , Ticket To Heaven Dunjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dunjakke og Dynejakke    Ticket To Heaven    Ticket To Heaven Jakke    Ticket To Heaven Vinterjakke    Drengetøj   
Tilføjet kurv