15. December - Spar 25% på Noa Noa og Soft Gallery Skynd her - gælder KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

The White Brand sandaler til børn

(11) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

The White Brand Badesandaler - Sort Flamingo The White Brand Badesandaler - Sort Flamingo  279,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Holy Beach The White Brand Badesandaler - Holy Beach  249,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Love The White Brand Badesandaler - Love  249,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Sort Glimmer The White Brand Badesandaler - Sort Glimmer  249,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Flamingo The White Brand Badesandaler - Flamingo  249,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Beach Please The White Brand Badesandaler - Beach Please  249,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Ananas The White Brand Badesandaler - Ananas  249,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Ananas The White Brand Badesandaler - Ananas  249,95 DKK 

The White Brand Badesandaler - Sort Glimmer The White Brand Badesandaler - Sort Glimmer  249,95 DKK 


The White Brand sandaler til børn

Bliv sommerklar med et par The White Brand sandaler til børn - piger såvel som drenge. The White Brand sandaler til børn kan købes i forskellige farver og styles, sådan at I har størst mulighed for at finde det helt rigtige par The White Brand sandaler, som børnene vil blive glade for at gå med.

Det sker i ny og næ, at tidens The White Brand sandaler ikke matcher ønsket om materiale, stil og farve, hvis det er tilfældet denne gang, skal I endelig bruge lidt tid på at kigge jer omkring i resten af udvalget af sandaler - vi har mange forskellige sandaler på lager.

Køb dit barns nye The White Brand sandaler her

Hvad end I har et ønske om en sandal med tå-split eller rem, er udvalget stort her hos os. Den mest populære sandal i vores sortiment, er den med en eller flere remme hen over foden, som lukkes med en enkelt eller to stilrene spænder.

Remmen/Remmene kan justeres alt efter hvorvidt barnet har strømper på eller ej, sådan at han eller hun hvis vejret tillader det.

Sålen i sandalen har også noget at sige - tager man eksempelvis et kig på kork, giver korken som sål dén fordel, at den tilpasser sig fodens form, og giver en god affjedring, hvilket giver en meget mere behagelig gang op oplevelse for barnet.

Behageligt fodtøj

The White Brand sandaler er lavet i gode materialer, der gør det muligt for fodtøjet at give komfort til brugeren. Jeres børn vil elske at gå med et par The White Brand sandaler, og med vores udvalg af The White Brand sandaler, er der en god sandsynlighed for, at I finder et par sandaler, som passer lige præcis til dit barns ønsker og behov.

Derfor holder børn af at gå med The White Brand sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med sandaler fra The White Brand er, at det giver dem rig mulighed for at få frisk luft til fødderne. Hvis vejret er lidt for koldt til at have bare tæer i sandalerne, løsnes remmene blot en smule, så der kan være plads til et par dejlig varme strømper.

Udvalget af The White Brand sandaler er stort, og I finder både de helt neutrale sandaler samt sandaler med flere farver og detaljer. Hvis I når at kigge samtlige The White Brand sandaler igennem, og ikke finder det perfekte par, skal I endelig kigge i resten af vores sortiment af sandaler.

Tilføjet kurv