Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

The North Face uv-badetøj til børn


Badetøj fra The North Face

Er I på udkig efter The North Face badetøj, er I havnet det helt rigtige sted. Her i kategorien finder I vores udvalg af badetøj fra The North Face til børn.. Vi håber på, at vores gode udvalg af The North Face badetøj falder i jeres smag - ellers er I velkommen til at gennemse sortimentet af badetøj fra andre mærker.

The North Face badetøj er helt essentielt at have, når vi når derhen på året, hvor I vil tilbringe dagene på stranden. Badetøj kan bruges i flere sammenhænge, da The North Face badetøj også kan bruges som shorts på de varme dage eller på charterrejsen.

Smart badetøj fra The North Face til drenge og piger

Børn holder af at lege ude i det varme sommervejr, hvor hvor de rigtigt kan plaske i vand Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have badetøjet fra The North Face liggende klar til brug i garderobeskabet.

Nogle vil gerne have, at deres badetøj er mere farverigt med et logo, flere farver eller motiver.

Beskyt The North Face badetøjet

Når solen står højt på himmelen, og I beslutter jer for at bruge dagen på stranden, er det også sandsynligt, at dagen byder på sol og saltvand. Saltvand, sol og faktisk også klor slider på badetøjet. Ikke kun på badetøj fra The North Face, men også badetøjet fra andre brands. Slid er ensbetydende med , at holdbarheden for badetøjet bliver mindre, og derfor anbefaler vi, at The North Face badetøjet altid vaskes med omhu.

Dette gør I bedst ved at vaske badetøjet fra The North Face i noget koldt vand med en kende shampoo eller håndsæbe så snart I har muligheden for det. Undgå at bruge skyllemiddel, da det ultimativt kan ødelægge badetøjets elasticitet.

Vores sidste tip til jer, som skal købe badetøj

Det er en god idé, at se om I kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, sådan at I på bedst mulig vis, kan beskytte jeres barn mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv