Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tavler og staffelier til børn

20
Anbefalet Alder (Legetøj)

Tegnetavler til børn

Det at tegne er en sjov og kæmpestor del af barndommen. Det er også vigtig for børns udvikling. Når små børn begynder at tegne, så bruger de fantasien, arbejder på deres øje-hånd-koordination og deres finmotorik. De får også masser af selvtillid ved at tegne et billede til dig, som du bliver stolt af og roser dem for. Så for børn er det at tegne meget vigtigt.

Med en tegnetavle bliver det nemt og sjovt for dit barn at lære at tegne uden en masse rod. De er ideelle til små børn og kan med fordel tages med på farten for at underholde dit barn. Tegnetavler er en god måde at introducere et lille barn til at øve sig i at tegne forskellige former, bogstaver og tal. 

Magnetiske tavler til børn

Magnetiske tavler er perfekte til børneværelset. De lader dit barn lave flotte tegninger og øve sig, uden at det roder. Magnetiske tavler anvendes som regel sammen med tusser, som man nemt kan viske ud igen. På den måde kan dit barn altså øve sine tegneevner igen og igen - uden at bruge papir på det i første omgang. Magnetiske tavler er også super praktiske, når du vil illustrere eller forklare dit barn noget, uden papirspild.

Tilføjet kurv