Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tatoveringer til børn

75
Anbefalet Alder (Legetøj)

Tatoveringer til børn

Langt de fleste børn synes tatoveringer er super seje, og beundrer måske endda dem som mor og far har. Heldigvis kan de selv kopiere looket og føle sig rigtig smarte med produkter, som kan lave midlertidige tatoveringer på dit barns krop. 

Nu om dage findes der mange forskellige typer nye teknologier til midlertidige tatoveringer som er helt sikre og sjove for børn at lege med og anvende. Du kan både finde de klassiske midlertidige tatoveringer på ark, som overføres på barnets hud ved hjælp af en våd klud på overfladen, men også andre typer tatoveringer såsom tatoveringstuscher og glimmer-tatoveringer! 

Midlertidige tatoveringer til børn er fantastisk underholdning og gode til mange forskellige lejligheder. En fødselsdagsfest, en lang køretur, eller måske som belønning når de har klaret sig godt i skolen? Nu om dage findes der midlertidige tatoveringer i flere farver, former, motiver og designs end nogensinde før, så du altid kan finde et midlertidigt tatoveringssæt til børn som passer perfekt til en bestemt begivenhed.

Tatoveringstusch

Tatoveringstuscher er en relativ ny udvikling inden for udvalget af midlertidige tatoveringsprodukter, og er en rigtig god løsning til børn som er kunstneriske eller gerne vil lave nye tatoveringer på sig selv og deres venner ofte.

Med tatoveringstuscher bliver dit barns hud et kanvas for alverdens gode ideer til tegningede tatoveringer. De får mulighed for konstant at eksperimentere med forskellige farver, stilarter og designs, som kan vaskes væk ligeså let som de kom på. Så hvis du har et kreativt barn der er vild med tatoveringer, er tatoveringstuscher et godt valg.

Skriv børnenes navne med tatoveringstusch

Med tatoveringstuscher har du naturligvis også mulighed for at hjælpe med at udsmykke dit barns hud. Du kan skrive deres navn på forskellige seje måder i forskellige farver, så de stolt kan vise dit design på deres arm frem i skolen.

Tatoveringstuscher er en god investering til dine børn, men det er ikke dem alle der er ens. Der er flere ting du bør overveje inden du køber et sæt tatoveringstuscher til dit barn.

En god tatoveringstusch har holdbart farvepigment, er sikker for huden og allergivenlig, hurtigttørrende, og har en præcis tip så dit barn nemt kan tegne små detaljer ind i deres tatoveringskunst.

Glitrende tatoveringer til børn

Hvis dit barn er vild med gimmer og glamour, vil de garanteret elske et kreativt sæt med glimmer-tatoveringer. De kan holde i flere dage hvis dit barn er forsigtigt, og så er de den perfekte udsmykning til fødselsdage, leg om sommeren med vennerne, skolebal, fastelavn, eller bare når dit barn gerne vil se lidt ekstra festlig ud. Børn elsker ideen om en midlertidig tatovering, og en flot en kan ofte holde mere end en dag og få dem til at smile i lang tid! Se eksempelvis vores sæt fra SES Creative, som indeholder hudvenlig lim dit barn kan tegne på huden med, hvorefter de forsigtigt bruger en pensel og det medfølgende glimmer til at få dem til at stråle! Glimmertatoveringerne er nemme at vaske af med vand og sæbe.

Tatoveringer med dyr

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen at børns yndlingsmotiver meget ofte er dyr, og de dermed også vil elske at have et ark midlertidige tatoveringer med mange forskellige dyrearter! Vi kan i den grad anbefale de mange forskellige ark midlertidige tatoveringer fra Petit Monkey - de kommer i flotte farver med forskellige temaer og forskellige dyr - bla. Vilde dyr, natur venner, jungledyr og dyr i skoven. Så er der i hvert fald dyr nok at vælge imellem!

Tatoveringer med andre motiver

Uanset hvad dit barn har af hobbyer og interesser, kan du nok finde et ark flotte tatoveringer som passer perfekt til dem. Du kan se vores udvalg af flotte midlertidige tatoveringer med motiver såsom stjerner, blade, blomster, drager, enhjørninger, sommerfugle, cirkusdyr, hjerter, feer, pirater, dinosaurer og meget mere i alverdens flotte farver og effekter. Der skal blot bruges en fugtig klud ovenpå, og så har dit barn en ny flot tatovering som nemt kan fjernes med lidt olie.

Tatoveringer med farver til børn

Midlertidige tatoveringer til børn kommer heldigvis i alverdens typer motiver og farver. Du kan både finde tatoveringsark med dyr i pastelfarver, sort-hvid tatoveringer, tatoveringer med guld-effekt, glimmer-effekt, neon-farver og alt derimellem. Så handler det blot om at vælge de rigtige tatoveringsark og sæt ud fra dit barns ønsker og præferencer.

Tilføjet kurv