50% på Mini A Ture Udsalg - SLUTSPURT - Gælder en begrænset periode!

Submarine Støvler

(4) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Submarine Vinterstøvler - Brun/Karry
Submarine Vinterstøvler - Brun/Karry 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


-50%
Submarine Vinterstøvler - Blå/Grå
Submarine Vinterstøvler - Blå/Grå 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


-50%
Submarine Vinterstøvler - Navy/Rød
Submarine Vinterstøvler - Navy/Rød 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


-50%
Submarine Vinterstøvler - Blå/Grå
Submarine Vinterstøvler - Blå/Grå 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK Submarine støvler til børn

Submarine støvler kommer i flere forskellige farver og designs. Støvler fra Submarine giver et andet look end et par regulære sko eller sneakers. Vi har støvler til børn i en lang række mærker, som alle har gjort noget ud af, at designe nogle lækre støvler til drenge og piger.

Ankelstøvler til børn er en af de foretrukne støvler til drenge og piger, da de sidder godt på foden uden at gå på kompromis med bevægeligheden af foden. Submarine støvler er super fede til et par bukser eller jeans, men kan faktisk også gå sammen med strømpebukser eller leggings.

Vælg den rigtige Submarine støvle

Støvler skal først og fremmest være praktiske, da deres primære formål er, at holde børnenes fødder varme og tørre. Submarine støvlens størrelse skal naturligvis passe, og så er et godt råd, at købe nogle støvler, som I tænker jer, passer til jeres dreng eller piges fødder i noget tid. Submarine støvler kommer med forskellige lukningsmekanismen - hvilke godt kan variere fra sæson til sæson.

Submarine støvler med snørebånd og/eller velcro kan som regel spændes rigtig godt til i den tid, hvor støvlen måske er lige en halv cm for kort - for på et senere tidspunkt, når barnet er vokset lidt mere, at passe helt perfekt til foden uden nødvendigvis at skulle stramme Submarine støvlen lige så meget.

Køb støvler fra Submarine med gratis fragt

Er du på udkig efter et par støvler fra Submarine til din dreng eller pige, og samtidig gerne vil bestille med gratis fragt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Alle ordre sendes med gratis levering så længe, at ordren skal leveres i Danmark.

Vi håber på, at du finder et par Submarine støvler, som falder lige i jeres smag.

Tilføjet kurv