Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Studio Circus plakater og legetøj


Vidunderlige badedyr og plakater til børn fra Studio Circus

Studio Circus laver de skønneste produkter til børn og deres værelser. Med de flotte plakater, bliver børneværelset hurtigt og billigt til et hipt sted for glade børn.

Studio Circus produkterne skaber et sted fyldt med glæde, hvor børn har rig mulighed for at dagdrømme. De skaber et hipt miljø for børn, med et strejf af skandinavisk design.

De sjove badedyr i mange søde designs gør badetid til noget, som børn virkelig ser frem til.

Folkene bag Studio Circus

David Elderenbosch står for illustrationerne og de designs, som bruges til Studio Circus produkterne. Han er en kreativ far, som har dekoreret sine egne børns værelser i mange år, og som elsker dyr lige så meget som børn gør. Han udviklede selv en kollektion af plakater og kort, med sjove designs på, og det var sådan Studio Circus blev til.

Leonie Oehmen skaber legetøjet - hun har over 20 års erfaring med design og produktion af legetøj i alverdens farver og former. Hun ved alt om, hvor vigtigt det er at børn føler sig godt tilpas i hjemmet.

Stinne Fruelund er dansk og sætter et skandinavisk præg på Studio Circus designs. Hun har selv 2 børn og elsker både legetøj og børneværelser.

Plakater fra Studio Circus

Studio Circus udmærker sig ved at producere plakater, som er virkelig flotte se på hvad end det er på børneværelset eller ej. Plakaterne fra Studio Circus og alle de de andre brands kan findes med skønne farver, farvekombinationer, motiver og med mønstre.

Få leveret Studio Circus ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Studio Circus, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Studio Circus-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte plakater. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv