Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Steve Madden sandaler til børn

7
Skostørrelse
40%
Steve Madden Sandaler - Bellshore - Flamingo Pink Steve Madden Sandaler - Bellshore - Flamingo Pink 497,97 DKK
Oprindeligt:  829,95 DKK  
40%
Steve Madden Sandaler - Bellshore - Green Steve Madden Sandaler - Bellshore - Green 497,97 DKK
Oprindeligt:  829,95 DKK  
40%
Steve Madden Sandaler - Bellshore - Black Steve Madden Sandaler - Bellshore - Black 509,97 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
40%
Steve Madden Sandaler - Henley - Tie Dye Steve Madden Sandaler - Henley - Tie Dye 341,97 DKK
Oprindeligt:  569,95 DKK  
40%
Steve Madden Sandaler - Henley - Camouflage Steve Madden Sandaler - Henley - Camouflage 341,97 DKK
Oprindeligt:  569,95 DKK  
40%
Steve Madden Sandaler - Samurai - Sort Steve Madden Sandaler - Samurai - Sort 437,97 DKK
Oprindeligt:  729,95 DKK  
40%
Steve Madden Sandaler - Henley - Sort/Multifarvet Steve Madden Sandaler - Henley - Sort/Multifarvet 329,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  

Steve Madden sandaler til børn her

Her hos Kids-world fører vi et stort udvalg af Steve Madden sandaler til børn. Steve Madden sandaler til børn kan købes i forskellige styles og farver, sådan at I har størst mulighed for at finde det helt rigtige par Steve Madden sandaler, som børnene vil blive glade for at gå med.

Har I ikke haft held med at finde et par sandaler fra Steve Madden i den rigtige farve, størrelse eller style, skal I endelig bruge nogle minutter på at kigge jer omkring i resten af vores sortiment af sandaler - vi har mange sandaler i forskellige designs, materialer og farver på lager.

Køb dit barns nye Steve Madden sandaler her

Uanset om I er på udkig efter en sandal med en rem eller tå-split, kan I finde jeres næste Steve Madden sandal her. De mest populære sandaler hos hos os, er sandalerne med rem, hvor lukkemekanismen gør, at sandalen sidder godt fast på fødderne.

Det er muligt at løsne remmene alt efter behov - er det lidt koldt udenfor, kan det være nødvendigt med en lidt mere løsnet rem, så der er plads til et par strømper.

Sandalens sål har naturligvis noget at sige - tager man eksempelvis et kig på en korksål, giver korken som sål dén fordel, at den tilpasser sig føddernes form, samtidig med, at den giver en god affjedring. Affjedringen gør dét at gå med sandal til en rar oplevelse.

Fodtøj i behagelige materialer

Steve Madden sandaler er lavet i fine materialer, der gør det muligt for fodtøjet at give komfort til brugeren. Jeres barn vil nyde at gå med et par Steve Madden sandaler, og med vores udvalg af Steve Madden sandaler, er der en god sandsynlighed for, at I finder et par sandaler, som passer lige præcis til dit barns ønsker og behov.

Derfor holder børn af at gå med Steve Madden sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med sandaler fra Steve Madden er, friheden og den friske luft mellem tæerne, som sandalerne giver dem. Hvis vejret er lidt for køligt til at have bare tæer i sandalerne, løsnes remmene blot en smule, så der kan være plads til et par strømper.

Udvalget af Steve Madden sandaler er stort, og I finder både de helt neutrale sandaler samt sandaler med flere farver og detaljer. Findes den rigtige sandal ikke her i kategorien, skal I endelig tage et kig i den overordnede kategori med sandaler.

Tilføjet kurv