Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Stella McCartney Kids Pusletaske - Armygrøn

[JL001]
Stella McCartney Kids tøj til børn 1.899,95 DKK

Pusletaske fra Stella McCartney Kids

Lækker Stella McCartney Kids pusletaske i armygrøn i en glatvævet kvalitet og med guldfarvede metaldetaljer og logo på knapper, vedhæng og for.

Stella McCartney Kids pusletasken består af ét stort rum, som åbnes i toppen med en lynlås. I den ene side er der et mindre rum, som lukkes med lynlås, og i den anden side er der to mindre lommer med elastikkanter. I den ene ende af det store rum er der en mindre, dyb lomme med elastikkant og klap med skjult magnetlukning til f.eks. en sutteflaske.

På fronten af tasken er der en mindre lomme, som lukkes med en lynlås kantet med flot læder look. Uden på denne lomme er der en større klaplomme, som lukkes med to magnetknapper. På bagsiden af pusletasken er der et stort rum, som åbnes med en lynlås.

Tasken har praktiske hanke af kanvas, og dem kan også bæres med en justerbar skulderstrop. Som en praktisk detalje er der i hver side af tasken en strop, som med en trykknap kan knappes omkring styret på barnevognen.

Der medfølger et praktisk pusleunderlag med en god polstring, og i den ene ende er der en netlomme, som lukkes med velcro. Pusleunderlaget foldes let sammen og lukkes med to magnetknapper.

Dimensioner pusletaske:
- Længde: 36 cm
- Højde: 36 cm
- Bredde: 14 cm

Dimensioner pusleunderlag:
- Længde: 79 cm
- Bredde: 29-54 cm

Fremstillet af:
- Hovedmateriale: 100% polyester
- Detalje: 100% polyuretan

Model: Fern Mummy, Style: 468453-SJD01, Farve: 2470

Varenr.: JL001
Status: Ikke på lager
Producent: Stella McCartney Kids
Type: Pusletaske
MPN: 468453-SJD01 -2470
Farvekode: 2470
Farve(r): Grøn
Tags: Stella McCartney Kids 468453-SJD01 , Stella McCartney Kids Pusletaske
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv