Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sofie Schnoor vinterstøvler til børn

11
Skostørrelse
35%
Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Sort Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Sort 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Sofie Schnoor Girls Vinterstøvler - Lysebrun m. Guld Sofie Schnoor Girls Vinterstøvler - Lysebrun m. Guld 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Sort m. Glimmer Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Sort m. Glimmer 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Brun Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Brun 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Petit by Sofie Schnoor Bamsestøvler - Sort m. Glimmer Petit by Sofie Schnoor Bamsestøvler - Sort m. Glimmer 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Beige Sofie Schnoor Girls Bamsestøvler - Beige 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
40%
Petit by Sofie Schnoor Vinterstøvler - Tex - Black Petit by Sofie Schnoor Vinterstøvler - Tex - Black 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
Petit by Sofie Schnoor Vinterstøvler - Sort m. Nitter Petit by Sofie Schnoor Vinterstøvler - Sort m. Nitter 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
40%
40%

Sofie Schnoor vinterstøvler til børn

Vinterstøvler fra blandt andet Sofie Schnoor er et must ifm. de kolde vintermåneder. Sofie Schnoor vinterstøvlernes funktion er, at holde hele foden varm, uden at nedsætte fodens bevægelighed. Vinterstøvlen skal være i orden, sådan at jeres barn ikke går og fryser - og det kan eksempelvis opnås med et par pæne vinterstøvler fra Sofie Schnoor til børn.

Vinterstøvler fra Sofie Schnoor er oplagte at bruge i de kolde måneder, og I finder hele udvalget lige her på siden. Sofie Schnoor vinterstøvlerne kan købes i flere forskellige størrelser, farver og designs.

Hvis jeres barn elsker at bevæge udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det meget smart, at I ser jer godt omkring godt efter et par Sofie Schnoor vinterstøvler i materialer, som tåler al slags vejr.

Skal det være lange eller korte Sofie Schnoor vinterstøvler?

I kan ikke altid vide på forkant, hvilke styles Sofie Schnoor beslutter sig for at lave dette års vinterstøvler i. Dog skal det siges, at uanset om det er Sofie Schnoor eller et andet mærke I vælger vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

Lange Sofie Schnoor vinterstøvler går forholdsvis langt op på benet. De lange vinterstøvler fra Sofie Schnoor er fordelagtige, når jeres dreng eller pige lege steder, hvor der er højt sne eller dybe vandpytter.

De korte og mellemlange vinterstøvler fra Sofie Schnoor er ret praktiske, når dagen står på leg udenfor, og der med stor sandsynlighed hverken meldes om dybe vandpytter eller høj sne. De korte vinterstøvler fra Sofie Schnoor er ideelle til sjov og leg udenfor i køligt vejr samtidig med, at de ikke begrænser børnene i bevæge sig rundt.

Vinterstøvler fra bl.a. Sofie Schnoor i forskellige farver

Her ved Kids-world finder I et stort udvalg af vinterstøvler til drenge og piger - også fra Sofie Schnoor. Det vil altid være muligt, at finde en vinterstøvle uanset farvepræferencer. Er I derfor på jagt efter et par vinterstøvler i rosa, grå eller blå, er I kommet til det helt rigtige sted.

Og husk endelig at hver gang du handler her hos os, tilbyder vi at levere din pakke helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Shop Sofie Schnoor vinterstøvler med gratis hjemmelevering

Når du har fundet de perfekte Sofie Schnoor vinterstøvler, som bare vil være helt perfekte til den lille derhjemme, så kan du være tryg ved, at der ikke kommer forsendelsesomkostninger oveni prisen. Hos Kids-world tilbyder vi nemlig gratis hjemmelevering på alle ordre - uanset størrelsen, der har dansk leveringsadresse. Det gælder også, når du køber Sofie Schnoor vinterstøvler.

Tilføjet kurv