Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Smykkeskrin

61
35%
DAY ET Smykkeskrin - Heroes Jewelry Box - Cobbelstone DAY ET Smykkeskrin - Heroes Jewelry Box - Cobbelstone 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
35%
DAY ET Smykkeskrin - Wilderness - Aquifer DAY ET Smykkeskrin - Wilderness - Aquifer 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
DAY ET Smykkeskrin - Wilderness - Blazing Yellow DAY ET Smykkeskrin - Wilderness - Blazing Yellow 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Smykkeskrin

De fleste børn elsker smykker, hvad end de laver deres egne armbånd af perler eller har fine halskæder og plastringe, er det vigtigt at holde samling på tingene så de ikke flyder på gulvet og man kan komme til at træde på dem - hvilket er smertefuldt både for dine fødder og smykkerne. 

Der findes mange smukke smykkeskrin med diverse dekorationer som dit barn vil elske at have stående på værelset og rode rundt i, når de har lyst til at iklæde sig smykker. 

De fås også i mange forskellige størrelser og opbevaring, så du kan vælge et smykkeskrin der passer ideelt til netop dit barns smykke kollektion.

Når du skal købe et smykkeskrin, skal du sørge for at vælge et der aldersmæssigt passer til dit barn. For små piger er et smykkeskrin et magisk sted samtidig med at det er praktisk til opbevaring. Vælg eventuelt et smykkeskrin i bløde farver med en musik komponent til små børn. Når de åbner for smykkeskrinet, bliver der spillet en dejlig melodi. I nogle smykkeskrin skal man selv trække figuren og musikken op via en nøgle i siden for at musikken spiller.

Til lidt ældre børn har vi også et udvalg af smykkeskrin som ser lidt mere sofistikerede ud, uden meget detaljerede designs på. Der er mange forskellige modeller af smykkeskrin som kan bruges til at passe godt på dit barns smykker uanset barnets alder og behov.

Smykkeskrin til børn

Et smykkeskrin i flotte farver med smukke dekorationer kan blive en af dit barns kæreste ejendele. Mange af dem er udsmykket smukt både udvendigt og indeni, med dansende ballerinaer og dyr, som vil gøre det endnu mere specielt hver gang dit barn åbner deres smykkeskrin for at se på deres skjulte skatte.

At have et unikt sted i form af et smykkeskrin til opbevaring af smykker, sikre at tingene ikke bliver væk eller går i stykker når de ligger og roder andre steder. Dermed er smykkeskrin til børn ikke bare funktionelle, men fungerer også som en smuk dekoration på deres værelse. De kan findes i utallige designs, farver og størrelser med forskellige funktioner alt efter hvad du leder efter til dit barn. Her hos Kids-world kan du med sikkerhed finde det perfekte smykkeskrin til din lille prinsesse eller prins.

Et smykkeskrin anvendes også ofte af børn til andre ting, såsom opbevaring af små sager der har stor betydning for dem. Nogle eksempler kan være små beskeder på papirsedler, smukke sten, tørrede blomster, krystaller, eller små figurer. Det kan beskytte alverdens små ting som dit barn sætter pris på.

Smykkeskrin til øreringe

Mange børn er glade for søde øreringe i forskellige varianter, og de er især spændende hvis dit barn først for nyligt har fået lavet huller i ørene. Men øreringe er små og fine og kommer i sæt, så det sker ikke sjældent at man mister den ene (eller begge for den sags skyld). Et smykkeskrin er løsningen på problemet.

Hvis dit barn primært har smykker i form at øreringe kan det være en rigtig god idé at købe et smykkeskrin med små rum eller skuffer, så dit barn nemt kan finde det rigtige sæt øreringe og lægge dem væk igen, når de er færdige med at bruge dem. På den måde holder du dit barns samling af forskellige øreringe samlet og pænt organiseret på en perfekt måde, så de hverken mister deres øreringe eller skal rode længe i en æske for at finde et matchende par. Du finder et stort udvalg af smykkeskrin i alverdens former og størrelser i vores sortiment her hos Kids-world.

Rejsesmykkeskrin

Det kan være noget rigtigt rod at rejse med smykker - du kender det sikkert selv. Man smider alle smykkerne i en lille pung eller pose og håber på det bedste, og når man ankommer til sin destination er det hele total filtret sammen. Det samme gør sig desværre også gældende for børns smykker.

Hvis dit barn er særligt klæd for at dekorere sig med fine smykker, og i skal i sommerhus eller på weekendtur, hvorfor så ikke købe et rejsesmykkeskrin til at holde perfekt styr på tingene? Vi har et udvalg af forskellige smykkebokse fra Markberg, som er oplagte at tage med på tur. De kommer i en cylinderform med lynlås og mange små lommer indvendigt, som holder smykkerne beskyttet og perfekt adskilt. Så er der intet rod i smykkerne på rejsen!

Smykkeskrin med musik

Der findes kun en ting bedre end et smukt dekoreret smykkeskrin, og det er et smukt smykkeskrin der spiller musik når dit barn åbner det. Du kender selvfølgelig de klassiske smykkeskrin med roterende ballerinaer fra din egen barndom, og de fås stadig i forskellige modeller.

Men nu om dage findes der mange andre søde og sjove designs - se eksempel vores sortiment af smykkeskrin med musik fra Djeco, som både inkluderer roterende søde dyr, diverse forskellige ballerinaer og prinsesser, samt skønne melodier der vil glæde dit barn hver gang de åbner skrinet for at finde deres yndlingsarmbånd frem.

Smykkebokse

Smykkebokse er blevet enormt populære de sidste par år, særligt fordi de tilbyder en unik måde at transportere smykker på når man skal ud at rejse eller på tur. Hvis dit barn er meget glad for smykker og gerne vil have dem med sig når i skal ud, kan du tjekke vores sortiment af smykkebokse fra Markberg ud.

De kommer i flere forskellige størrelser i en cylinderform, som har små praktiske lommer indeni til dit barns ringe, øreringe, armbånd, halskæder, hårspænder, elastikker, osv. Man kan også tage disse ud af smykkeboksen, så dn bliver til en rummelig cylinder man kan putte alting i. Markbergs smykkebokse kan lynes til så alt bliver holdt på plads, og de kommer med et praktisk vedhæng som gør dem endnu nemmere at rejse med.

Tilføjet kurv