Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Small Rags bamser


Bamser fra Small Rags

Har kan I se vores søde sortiment af bamser fra Small Rags til drenge og piger. Der er ikke noget bedre end at se, hvordan hele ansigtet lyser op på børnene, når de ser deres nye bamse fra Small Rags.

Uanset om I leder efter en bamse fra Small Rags til en pige eller dreng, finder I den i vores sortiment af bamser fra Small Rags og mange andre i utroligt mange farvekombinationer, strørrelser og udseender.

Bamser fra Small Rags produceres til både drenge og piger - ens for dem alle er, at de er indbydende og sjove at lege med for de små.

Vores sortiment af bamser og dukker har noget til alle og enhver. Small Rags bamser er ideelle som gaver, bl.a. som julegave, fødselsdagsgave og dåbsgave.

Small Rags bamser i fine farver

Small Rags bamser er fantastiske og indbyder til hygge og leg. Både drenge og piger holder af bamser, og det er der mange eventyrlige grunde til.

Bamserne fra Small Rags giver med hvert af deres unikke udtryk, både drenge og piger lysten til at kramme og putte sig ind til dem.

Bamser er ofte børns foretrukne sovedyr, netop fordi de er særligt bløde at ligge og kramme, eller til at putte hovedet på, som var den en hovedpude.

Small Rags producerer et stort udvalg af bamser i en række forskellige udseender, farvekombinationer og strørrelser. Der vil helt sikkert være en bamse eller to, som jeres pige eller dreng vil glæde sig ved.

Tilføjet kurv