Hummel udsalg - Spar 30% på sommertøjet Bluser, kjoler, bodyer, bukser og meget mere

Småfolk Skibukser

(1) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Småfolk Skibukser - Mørkebrun
Småfolk Skibukser - Mørkebrun 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK Småfolk skibukser

Småfolk skibukser kan præcist dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers leg med sne. Småfolk skibukser holder jeres børn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi I Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser er stort, så hvad end I finder det helt rigtige par Småfolk skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i den overordnede kategori. Se dig derfor omkring, og husk at kigge efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de Småfolk skibukser, som I vælger at købe.

Småfolk skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om ikke I skal købe et sæt Småfolk skibukser med seler. Selerne er med til at sikre, at skibukserne fra Småfolk ikke falder ned om anklerne når barnet står på ski eller leger i sneen - det er super træls når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj. Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, får I leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv